Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/8
Добавена 05 апр, 14:10 ч.
3000052350 Огледало за наблюдение на дете в колата 29 х 19 см 02387
35,80 лв
Състояние: Ново
Тип мпс: Автомобили и джипове
Aксесоар: Допълнителни огледала
Описание

УДОБСТВО И БЕЗОПАСНОСТ
Огледало, което ви позволява лесно да виждате какво се случва на задните седалки, докато шофирате. Улеснява наблюдението на деца, които се возят в положение, обърнато назад!

Огледалото за обратно виждане ви позволява да поддържате зрителен контакт с детето и непрекъснато да следите неговото благосъстояние и състояние по време на пътуване, без да е необходимо опасно да поглеждате назад.

Огледалото ще позволява постоянен оглед на детето, то е изпъкнало, което дава широк ъгъл на гледане. Ако искаме да отделим огледалото, не е нужно да премахваме цялата конструкция, просто го изключете от контакта.

Благодарение на компактния дизайн огледалото не ограничава видимостта на водача. Подобрява изгледа на детето на седалката, монтирана на задната седалка. Тя ви позволява да наблюдавате детето си по време на шофиране, без да се налага да регулирате огледалото за обратно виждане.

Предимства на продукта:
• Неустойчиво, изключително голямо, изпъкнало огледало отразява гледката на бебето от главата до петите

• Регулируемите презрамки се прикрепват лесно към повечето подглавници за сигурен монтаж

• Дизайнът на рамката с мек допир осигурява елегантен и модерен външен вид

Огледало, което ви позволява лесно да виждате какво се случва на задните седалки, докато шофирате. Улеснява наблюдението на деца, които се возят в положение, обърнато назад!



4 ЛЕНТИ - нашият модел има 4 ленти, фиксирани вертикално и хоризонтално, които държат здраво облегалката за глава и няма да се разхлабят. Каишките са закопчани с катарами, като допълнително те могат да се регулират, благодарение на което ще се адаптират към всеки модел облегалка за глава, независимо от марката и размера на автомобила. Основата, която е монтирана към облегалката за глава, има неплъзгаща се повърхност, която допълнително предотвратява движението на огледалото.
Нечупливо ОГЛЕДАЛО - огледало от пластмаса вместо традиционно стъкло. Това е безопасен заместител, който не представлява риск за вашето бебе.
БЕЗОПАСНО ПЪТУВАНЕ - всяко пътуване с малко дете изисква постоянен контрол от родителя, особено когато детето е на няколко месеца. Огледалото ще позволява постоянен оглед на детето, то е изпъкнало, което дава широк ъгъл на гледане. Ако искаме да отделим огледалото, не е нужно да премахваме цялата конструкция, просто го изключете от контакта.
ГЛАДКО РЕГУЛИРАНЕ 360 ° - монтажната глава ви позволява да завъртите огледалото на 360 градуса, като ви дава възможност за точно регулиране на ъгъла, така че да можете да видите детето възможно най-много в огледалото за обратно виждане


PREMIUM
6160 рейтинг
В Bazar.BG от 12 ноември 2012г.
Последно активен днес в 08:12 ч.
https://www.autoexpressbg.com/
гр. Горна Оряховица
Велико Търново
Карта
Преглеждания: 334
Отмени
гр. Горна Оряховица, Велико Търново
 
Обратно към обявата
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar