Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/9
Добавена 05 мар, 09:53 ч.
2576 Сгъваем органайзер за багажник 56x40x26 см.
16 лв
Състояние: Ново
Тип мпс: Автомобили и джипове
Aксесоар: Интериорни аксесоари
Описание
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0876680384 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

Сгъваема чанта универсален органайзер за кола

Често ли ви се случва: Отивате да пазарувате след работа и нямате чанта за транспортиране на покупките си. Когато е сгъната сгъваемата чанта за кола органайзер Hama 83963 може да бъде оставена в колата ви и няма да ви заема почти никакво място, но когато се разгъне тя е невероятно голяма и ще събере всичките ви покупки или ще съхранява голяма част от багажа ви подреден.

Не може да има нищо по-лошо, когато ви липсва време и трябва да закарате семейството някъде, да установите, че трябва да прекарате повече от пет минути за почистване на колата, преди дори да помислите да отидете някъде. Или може би сте оставили някой важен документ някъде в колата за днешната среща, но не можете да го намерите никъде. Колко стресиращо и разочароващо! Имате нужда от организация в автомобила, която ще направи пътуването и съхраняването на вашите аксесоари в колата, детска игра!

Имате нужда от универсален органайзер за кола от Hama; перфектното решение на проблемите със съхранението във вашия автомобил. Този органайзер се прикрепя стабилно към колата чрез здраво интегрираната 30см лента велкро на дъното за гъвкаво, допълнително закопчаване. Този органайзер ще съхранява различните ви аксесоари в автомобила ви, като напитки, музикални плейъри, храна, мобилен телефон, фенерче и камера. Също така може да се ползва и за пазарска чанта или за прибиране на покупките ви от пазарската количка.


Органайзерът е изработен от класически черен найлон, разделен на 3 отделения, така че можете да получите достъп до аксесоарите си бързо, без да е необходимо да тъпчете през много различни неща. Едно от отделенията е с еластична лента за напитки, чаши и други. Освен това органайзерът, когато не го използвате, може да бъде сгънат напълно или частично на 50% чрез закопчалката за бързо освобождаване, ако не ви е необходима в пълния си капацитет.

Кажете сбогом на търкалящите се аксесоарите по време на шофирането ви, и кажете да на вашия нов сгъваем органайзер за кола още днес!

Органайзерът за багажника на автомобила е идеално допълнение към подредбата на Вашия багаж. Подходящ е за покупки, за съхранение, инструменти, комплекти за автомобили или друго оборудване на превозното средство.

Размери:

- сгънат: 40 х 28 х 2 см

- разгънат: 52 х 38.5 х 26 см;

Цвят: черен.


PREMIUM
160 рейтинг
В Bazar.BG от 12 ноември 2020г.
Последно активен днес в 12:11 ч.
Телефон(и): 0877100215
https://dkshop.bg/
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 325
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar