Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/7
Добавена 05 мар, 09:51 ч.
1400 Фалшива охранителна камера с обектив, диод и датчик за движение
18 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0876680384 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

Охранителна камера - имитация

Представяме ви фалшива бутафорна камера активираща се при движение. Перфектна е за помещения, в които се съмнявате, че има възможност от поява на крадци. Тя разполага с червен светлинен диод, който заблуждава крадците за работещо записващо устройство. Когато някой премине в обхват от около 7 метра, датчикът за движение се задейства и камерата започва да сигнализира, като светлинния индикатор започва да премигва.

Моделът разполага с чупеща се стойка, благодарение на която ще можете да насочите посоката за "наблюдение". Монтажът е изключително лесен и позволява прикрепяне към стена или таван, използвайки само два броя дюбели и винтове.

ОХРАНА БЕЗ ОСКЪПЯВАНЕ

Особено предимство на подобен вид бутафорни фалшиви камери за видеонаблюдение е липсата на голяма инвестиция в изграждане на охранителна система. Изключително лесното монтиране, липсата на кабели и възможността за настройване ъгълът на наблюдение за да се активира индикаторът при преминаване на обект, превръщат устройството в изключително полезно и практично. Моделът за видеонаблюдение може да се използва както за закрити помещения, така и на открито, като е добре при открити пространства да се постави под навес.

Захранването се осъществява от 3 броя АА алкални батерии. Върху корпуса е разположен бутон, от който много бързо и лесно можете да я пускате и спирате. Осигурете максимална защита на вашия дом, къща или офис. Дори и хора, които имат малки познания относно такъв тип охранителна техника, биха се заблудили, че камерата действително е истинска. Освен това, ако разполагате с ограничен бюджет и искате да държите престъпниците надалеч, точно този артикул е решението на проблема. Предимството на такъв вид бутафорни фалшиви камери за видеонаблюдение е, че те са малко познати на повечето престъпници, което улеснява защитата и сигурността.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Сензор за движение: обхват около 7 м

Захранване: 3 АА батерии (закупуват се отделно)

Индикатор: Червен диод

Размери: 15.5 х 13.3 х 5 см

Инсталация: Без окабеляване

Позиции за наблюдение: 12


PREMIUM
160 рейтинг
В Bazar.BG от 12 ноември 2020г.
Последно активен днес в 12:11 ч.
Телефон(и): 0877100215
https://dkshop.bg/
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 309
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar