Зареждане...

Електроника и техника

Оценка 4.5 от 1221 гласа.
Намерихме 226 268 обяви
TOP обява
550 лв
гр. Шумен
TOP обява
250 лв
гр. София, Света Троица
TOP обява
240 лв
гр. Видин, Промишлена зона
60 лв
гр. Пещера, Пазарджик
120 лв
Не е указана
70 лв
гр. Стара Загора
79 лв
гр. Горна Оряховица, Велико Търново
400 лв
гр. Шумен, 5-ти полк
12 лв
гр. София, Банишора
109 лв
гр. Асеновград, Пловдив
25 лв
гр. Стара Загора
Не е указана
гр. София, Манастирски ливади
490 лв
гр. Варна
150 лв
гр. Силистра
14,99 лв
270 лв
гр. София, Сухата река
135 лв
гр. Пловдив, Каменица 1
65 лв
гр. Варна, Лятно кино Тракия

Електроника

С наближаването на годишнини, рождени дни, коледни и новогодишни празници или Свети Валентин, изборът на подарък за близките често ни поставя в затруднено положение. Мислим си, че ги познаваме добре, но се оказва, че за почти всеки е трудно да направи правилния избор на подарък.

Проучвания показват, че електрониката заема първо място като най-желания подарък, а покупката и продажбата на техника се увеличава в пъти преди празници. Нов или използван продукт, обявите на места като bazar.bg дават доста добри идеи, особено ако искаме да пазаруваме онлайн.

Електрониката измести бижутата и шоколадовите бонбони

Макар че букет с цветя, кутия бонбони и скъпо вино са романтична идея за деня на влюбените, а златното колие е чудесен подарък за годишнината, оказва се, че не това радва хората най-много.

Представители и на двата пола, заявяват, че ако трябва да избират какъв подарък да получат, биха се спрели на някоя високотехнологична джаджа, която да ги забавлява постоянно. Най-желани подаръци са съответно:

  • Мобилен телефон;
  • Таблет;
  • Лаптоп;
  • Камера;
  • HD телевизор;
  • Ел. уреди.

Подарък веднъж, забавление всеки ден

Основната причина, поради която хората отдават толкова голямо значение на техниката и електрониката е фактът, че закупеното веднъж ще намери много широко приложение в ежедневието.

Смартфонът е най-добрият пример. Той дава възможност да общуваме с близки и приятели всеки ден през различните социални мрежи и ни позволява да улесним ежедневието си с помощта на разнообразието от апликации.

Телефони Аксесоари и части за телефони Aудио техника TV техника Битова техника Фотоапарати и камери Лаптопи Настолни компютри Компютърна периферия Компютърни компоненти и части Мрежово оборудване Таблети Електронни четци Игри и Конзоли Видеонаблюдение, СОТ Навигация Дронове и аксесоари Смарт гривни Друга електроника Ремонт на телефони и електроника Ремонт на компютри и офис техника
Обяви за Електроника в гр. София Обяви за Електроника в гр. Пловдив Обяви за Електроника в гр. Варна Обяви за Електроника в гр. Шумен Обяви за Електроника в гр. Стара Загора Обяви за Електроника в гр. Видин Обяви за Електроника в гр. Русе Обяви за Електроника в гр. Бургас Обяви за Електроника в гр. Плевен Обяви за Електроника в гр. Сливен Обяви за Електроника в гр. Велико Търново Обяви за Електроника в гр. Хасково Обяви за Електроника в гр. Пазарджик Обяви за Електроника в гр. Добрич Обяви за Електроника в гр. Враца Обяви за Електроника в гр. Габрово Обяви за Електроника в гр. Благоевград Обяви за Електроника в гр. Гоце Делчев Обяви за Електроника в гр. Димитровград Обяви за Електроника в гр. Ямбол Обяви за Електроника в гр. Търговище Обяви за Електроника в гр. Разград Обяви за Електроника в гр. Казанлък Обяви за Електроника в гр. Перник Обяви за Електроника в гр. Асеновград Обяви за Електроника в гр. Мизия Обяви за Електроника в гр. Кюстендил Обяви за Електроника в гр. Горна Оряховица Обяви за Електроника в гр. Кърджали Обяви за Електроника в с. Белцов Обяви за Електроника в гр. Силистра Обяви за Електроника в гр. Смолян Обяви за Електроника в гр. Монтана Обяви за Електроника в гр. Ловеч Обяви за Електроника в гр. Сандански Обяви за Електроника в гр. Девин
Подобни предложения: Таблет четири ядрен 10 инчов , Продажба на бюра пловдив , Продажба на чамови гардероби в софия