Зареждане...

Игри и Конзоли

Оценка 4.5 от 136 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 8 257 обяви
TOP обява
3,99 лв
гр. Асеновград, Пловдив
45 лв
гр. София, Горубляне
45 лв
гр. София, Горубляне
40 лв
гр. София
70 лв
25 лв
гр. Божурище, София област
40 лв
гр. Попово, Търговище
620 лв
гр. Пазарджик, Идеален център
10 лв
гр. Видин, Център
10 лв
гр. Плевен, Широк център
40 лв
гр. Димитровград, Хасково
20 лв
гр. Свищов, Велико Търново
Не е указана
гр. София, Овча купел 1
TOP обява
350 лв
TOP обява
Не е указана
гр. Видин, Вида 1
TOP обява
10 лв
TOP обява
10 лв
TOP обява
10 лв

Игри и конзоли

Ако търсите различни игри и конзоли, без значение дали вие сте маниак на тема игри или искате да зарадвате някой свой близък, Bazar.bg е мястото за вас. Тук ще откриете огромно многообразие от онлайн обяви, предлагащи различни видове, както нови, така и втора ръка устройства.

Какво е конзола

Конзолата е устройство, в което се поставят дискове с игри. Някои от по-мултифункционалните устройства ви предлагат възможността директно да запишете играта на конзолата, след което да я включвате по всяко време.

Какви видове има

На пазара има огромно разнообразие от конзоли, които са подходящи за потребители и геймъри от различни възрасти. Сред най-известните са:

  • Нинтендо;
  • Плейстейшън;
  • Хикс Бокс;
  • И много други;

Как да играем с тях

Конзолите имат джойстик и се включват най-често към телевизор, но може и към компютър. След това са готови за ползване, без да има допълнителни изисквания.

Защо да изберем Bazar.bg

Bazar.bg е най-добрият избор, тъй като тук ще намерите най-голямото разнообразие от нови или втора ръка конзоли и игри. Това е един икономичен начин да зарадвате себе си или свой близък по един нестандартен и оригинален начин.

Xbox Nintendo Playstation 3 Playstation 4 PSP Игри за PlayStation Аксесоари PC Други
Обяви за Телефони Обяви за Аксесоари и части за телефони Обяви за Aудио техника Обяви за TV техника Обяви за Битова техника Обяви за Фотоапарати и камери Обяви за Лаптопи Обяви за Настолни компютри Обяви за Компютърна периферия Обяви за Компютърни компоненти и части Обяви за Мрежово оборудване Обяви за Таблети Обяви за Електронни четци Обяви за Видеонаблюдение, СОТ Обяви за Навигация Обяви за Дронове и аксесоари Обяви за Смарт гривни Обяви за Друга електроника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Ремонт на компютри и офис техника
Обяви за Игри и Конзоли в гр. София Обяви за Игри и Конзоли в гр. Пловдив Обяви за Игри и Конзоли в гр. Варна Обяви за Игри и Конзоли в гр. Бургас Обяви за Игри и Конзоли в гр. Видин Обяви за Игри и Конзоли в гр. Аксаково Обяви за Игри и Конзоли в гр. Плевен Обяви за Игри и Конзоли в гр. Русе Обяви за Игри и Конзоли в гр. Шумен Обяви за Игри и Конзоли в гр. Враца Обяви за Игри и Конзоли в гр. Добрич Обяви за Игри и Конзоли в гр. Горна Оряховица Обяви за Игри и Конзоли в гр. Перник Обяви за Игри и Конзоли в гр. Асеновград Обяви за Игри и Конзоли в гр. Пазарджик Обяви за Игри и Конзоли в гр. Кюстендил Обяви за Игри и Конзоли в гр. Разград Обяви за Игри и Конзоли в гр. Сливен Обяви за Игри и Конзоли в гр. Стара Загора Обяви за Игри и Конзоли в гр. Радомир Обяви за Игри и Конзоли в гр. Габрово Обяви за Игри и Конзоли в гр. Севлиево Обяви за Игри и Конзоли в гр. Хасково Обяви за Игри и Конзоли в гр. Велико Търново Обяви за Игри и Конзоли в гр. Благоевград Обяви за Игри и Конзоли в с. Долна Градешница Обяви за Игри и Конзоли в гр. Ямбол Обяви за Игри и Конзоли в гр. Димитровград Обяви за Игри и Конзоли в гр. Търговище Обяви за Игри и Конзоли в гр. Карлово Обяви за Игри и Конзоли в гр. Силистра Обяви за Игри и Конзоли в с. Казичене Обяви за Игри и Конзоли в гр. Казанлък Обяви за Игри и Конзоли в гр. Смолян Обяви за Игри и Конзоли в гр. Кърджали Обяви за Игри и Конзоли в гр. Монтана
Подобни предложения: Детски кошари сгъваеми за игри , Продажба на Забавни игри, Втора ръка Образователни игри