Зареждане...

Компютърни услуги

Оценка 4.7 от 58 гласа.
Намерихме 324 обяви
Не е указана
Не е указана
Не е указана
гр. Пловдив, Кючук Париж
Не е указана
Не е указана
гр. Пазарджик, Ябълките
Не е указана
30 лв
25 лв
Не е указана
30 лв
гр. Бургас, Метро

Какви обяви ще откриете в раздела

В онлайн страницата ни ще откриете голям набор от услуги. Те са удобни и на достъпни цени. Можете да откриете услуги като :

  • Инсталиране и преинсталиране;
  • Почистване на вируси;
  • Програмиране на радиостанции;
  • Изработка на сайт и онлайн магазини;
  • Диагностика;
  • Почистване на лаптопи и компютри;
  • И други.

Кога има нужда от ремонт на компютъра

Компютърът ви има нужда от сервиз, когато става горещ по-бързо, издава странни шумове, заключва се от само себе си или замръзва. Също така и ако започне да се забавя повече, случайно се рестартира, изпитвате трудност при включването му или ви излизат или други случаи. Ако наблюдавате някои от тези неща по-добре го дайте на сервиз, за да му направят диагностика и да разберат от къде идва проблема.

Възможно ли е ремонта да се случи по домовете

В онлайн страницата на bazar.bg имате възможността да откриете услуги и като ремонт по дома. Филтрирайте вида на проблема и услугата, която искате да получите и се свържете със специалиста, който ще ви посети на място. Всичко се случва бързо, лесно и на достъпни цени.

Защо да изберем Bazar.bg

Изберете обявите на bazar.bg, защото в сайта ще намерите огромно разнообразие от услуги. Предлагаме конкурентни цени и добро качество.

Преинсталации Почистване на лаптопи и компютри Ремонти и сервиз на лаптопи Ремонти и сервиз на настолни компютри Друго
Обяви за Курсове и обучение Обяви за Почистване Обяви за Строителни и ремонтни Обяви за Транспортни, хамалски Обяви за Финансови, правни Обяви за Бизнес партньорство Обяви за Преводи, легализации Обяви за Сватби, събития, кетъринг Обяви за Фризьорски и козметични Обяви за Болногледачи, хосписи Обяви за Детегледачки, детски центрове Обяви за Охранителни, детективски Обяви за Медицински, стоматологични Обяви за Занаятчийски Обяви за Ясновидство Обяви за Ремонт на бяла и черна техника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Копирни услуги Обяви за Траурни и погребални услуги Обяви за Други услуги
Обяви за Ремонт на компютри и офис техника в гр. София Обяви за Ремонт на компютри и офис техника в гр. Пловдив Обяви за Ремонт на компютри и офис техника в гр. Варна Обяви за Ремонт на компютри и офис техника в гр. Перник Обяви за Ремонт на компютри и офис техника в гр. Стара Загора Обяви за Ремонт на компютри и офис техника в гр. Плевен Обяви за Ремонт на компютри и офис техника в гр. Бургас Обяви за Ремонт на компютри и офис техника в гр. Русе Обяви за Ремонт на компютри и офис техника в гр. Пазарджик Обяви за Ремонт на компютри и офис техника в гр. Габрово Обяви за Ремонт на компютри и офис техника в гр. Велико Търново Обяви за Ремонт на компютри и офис техника в гр. Смолян Обяви за Ремонт на компютри и офис техника в гр. Разград Обяви за Ремонт на компютри и офис техника в с. Казичене Обяви за Ремонт на компютри и офис техника в гр. Добрич Обяви за Ремонт на компютри и офис техника в гр. Шумен Обяви за Ремонт на компютри и офис техника в гр. Враца Обяви за Ремонт на компютри и офис техника в гр. Петрич Обяви за Ремонт на компютри и офис техника в гр. Хасково
Подобни предложения: Компютърни бюра пловдив , Компютърни маси втора ръка бургас , Компютърни маси враца