79

Болногледачи, хосписи

Оценка 4.6 от 114 гласа.
Не е указана
Не е указана
гр. Пловдив, Център
Не е указана
гр. Пловдив, Кършияка
Не е указана
гр. Пловдив, Кючук Париж
Не е указана
Не е указана
85 лв
гр. София, Оборище
40 лв
Не е указана
гр. Варна, Окръжна болница
Не е указана
гр. София
Не е указана
гр. Плевен
Не е указана
7 лв
Не е указана
гр. Пазарджик
50 лв
гр. София
Не е указана
Не е указана
16 лв
25 лв
гр. Велико Търново
Не е указана
гр. Русе, Дружба 3
500 лв
150 лв
гр. Варна, Кайсиева градина
Не е указана
0,45 лв
гр. София, Зона Б-19
Не е указана
4,80 лв

На какви болногледачи и хосписи да се доверим

Трябва ви допълнителна грижа за ваш близък? Или пък самите вие имате нужда от помощ? Вижте какви услуги се предлагат в нашия специален раздел.

Кога са необходими болногледачите

  • При възрастни хора;
  • При болни;
  • При хора с нарушена подвижност.

Тези помощници могат да бъдат на цял, на половин работен ден или почасово. В зависимост от нуждите на гледания, задачите им могат да варират:

  • Съдействие с прием на лекарства;
  • Обслужване на болния;
  • Съдействие с домакинска работа;
  • Превозване до поликлиника или други места и т.н.

Какво е хоспис

Тези домове осигуряват място за живеене и постоянна грижа на възрастни или болни хора. Те също ги спасяват от самоизолацията, предоставяйки им ценна социална среда и възможност за общуване.

Защо да се доверим на Bazar.bg

На нашите страници ще откриете доверени и мотивирани хора, които знаят как да бъдат от полза. Ще видите онлайн обяви за болногледачи, хосписи, фирми и агенции, предоставящи съдействие. В зависимост от вашите нужди и изисквания, вие  можете да се ориентирате за цените на услугите, осъществявайки контакт с потребителя, публикувал обявата. Открийте помощта, от която имате нужда, лесно с Bazar.bg!

Грижа за възрастни Грижа за инвалиди Болногледачи Хосписи Старчески домове Други
Обяви за Курсове и обучение Обяви за Строителни и ремонтни Обяви за Почистване Обяви за Транспортни, хамалски Обяви за Финансови, правни Обяви за Бизнес партньорство Обяви за Преводи, легализации Обяви за Сватби, събития, кетъринг Обяви за Фризьорски и козметични Обяви за Детегледачки, детски центрове Обяви за Охранителни, детективски Обяви за Медицински, стоматологични Обяви за Занаятчийски Обяви за Ясновидство Обяви за Ремонт на компютри и офис техника Обяви за Ремонт на бяла и черна техника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Копирни услуги Обяви за Други услуги Обяви за Траурни и погребални услуги
Обяви за Болногледачи, хосписи в гр. София Обяви за Болногледачи, хосписи в гр. Варна Обяви за Болногледачи, хосписи в гр. Пловдив Обяви за Болногледачи, хосписи в гр. Русе Обяви за Болногледачи, хосписи в гр. Плевен Обяви за Болногледачи, хосписи в гр. Хасково Обяви за Болногледачи, хосписи в гр. Лом