Гледане на възрастни хора

Оценка 4.5 от 45 гласа.
Намерихме 40 обяви
Не е указана
Не е указана
гр. Пловдив, Кършияка вчера, 08:28
Не е указана
гр. Враца 17 януари
Не е указана
Не е указана
Не е указана
гр. Лясковец, Велико Търново 17 януари
Не е указана
гр. Пловдив, Център 16 януари
Не е указана
Не е указана
гр. Варна, м-т Евксиноград 12 януари
Не е указана
Не е указана
Не е указана
Не е указана
Не е указана
18 лв
Не е указана
гр. Пловдив 04 януари
Не е указана
гр. Хасково 04 януари
Не е указана
гр. Плевен 30 декември 2020г.
800 лв
гр. Димитровград, Хасково 29 декември 2020г.
Не е указана
гр. София 23 декември 2020г.
45 лв

Поради натовареното ежедневие на повечето домакинства днес, грижите за възрастните болни стари хора е голям проблем за тях. Какви са решенията в подобен случай и можем ли да си поръчаме почасово, за цял ден или денонощно гледач? Какви грижи ще се полагат и как онлайн обявите на Bazar.bg ни помагат да си намерим домашни асистенти?

Какви варианти има за гледане на възрастни хора

Съществуват няколко варианта за грижа, като изпращането на болните в домове, извикването на гледач почасово с посещение всеки ден, с посещение за цял ден, денонощно, срещу унаследяване.

Също има вариант посещението на асистента да е в рамките на един час, през който възрастният човек да бъде придружен до лечебно заведение или просто да излезе на разходка. Като цяло агенциите, предлагащи подобни услуги, осигуряват гъвкави варианти, които могат да се персонализират спрямо Вашите предпочитания и нужди относно асистенцията към старите хора.

Какви грижи трябва да се полагат за стари хора

Съвременните агенции за грижа на възрастните предлагат различни пакети:

  • Асистенция при личната хигиена;
  • При необходимост от дългото Ви отсъствие от дома;
  • Придружител при разходки и занимания;

Как Bazar.bg ни помага

Помощта на платформата се изразява в осигуряването на раздел от онлайн обяви с услуги за гледане на стари хора. Тук само за секунди ще разгледате и сравните цените на отделните предложения от цяла България, което се дължи на голямата популярност на сайта, така че възползвайте се!

Обяви за Курсове и обучение Обяви за Строителни и ремонтни Обяви за Почистване Обяви за Транспортни, хамалски Обяви за Финансови, правни Обяви за Бизнес партньорство Обяви за Преводи, легализации Обяви за Сватби, събития, кетъринг Обяви за Фризьорски и козметични Обяви за Болногледачи, хосписи Обяви за Детегледачки, детски центрове Обяви за Охранителни, детективски Обяви за Медицински, стоматологични Обяви за Занаятчийски Обяви за Ясновидство Обяви за Ремонт на компютри и офис техника Обяви за Ремонт на бяла и черна техника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Копирни услуги Обяви за Траурни и погребални услуги Обяви за Други услуги
Обяви за Грижа за възрастни в гр. София Обяви за Грижа за възрастни в гр. Варна Обяви за Грижа за възрастни в гр. Пловдив
Подобни предложения: Асистенти одитори , Детективски агенции варна , Обяви за Дезодоранти за жени