Почистване на лаптопи и компютри

Намерихме 47 обяви
30 лв
гр. София, 7-ми 11-ти километър
Не е указана
гр. Пловдив, Кючук Париж
Не е указана
Не е указана
15 лв
гр. Плевен, Идеален център
25 лв
гр. София, Сухата река
Не е указана
30 лв
10 лв
гр. Плевен, Идеален център

Защо е важно да почистваме лаптопите и компютрите

Почистването на лаптопите и компютрите от прах е много важна процедура, защото така удължаваме живота на устройствата. Непочистените устройства прегряват или поддържат висока работна температура, която е основен виновник за по нататъшни възникнали повреди. Този вид дейност не е свързан с отстраняването на вируси от операционната система, а е концентрирана към по хардуерната страна. 

Кога трябва да правим профилактиката

Πpoфилaĸтичнo пoчиcтвaнe e дoбpe дa ce пpaви пoнe вeднъж нa 12 мeceцa, нo тoвa e cyбeĸтивнo и имa peдицa фaĸтopи, ĸoитo мoжe дa дoвeдaт дo пo-бъpзoтo зaмъpcявaнe. Eтo нaй-вaжнитe oт тях: 

  • Ако го поставяте в екстремни условия, с наличие на много прах;
  • Ако прегрява при наличие на вируси;
  • Вентилаторът Ви се върти много бързо и/или е много шумен;
  • Вентилаторът не се върти изобщодори и когато компютърът е натоварен;
  • Ако е залят с течност клвиатурата или намокрен по някакъв начин.

 

 

 

Какво включва процеса на почистване

Почистването започва, като изключете лаптопа напълно и извадете батерията. Развийте всички винтчетата. Свалете оптичното устройство и всички капаци от долната страна. Свалете долната част на корпуса. Демонтажа на някои модели започва директно с тази част. Демонтирайте основните компоненти. Продължете с лентовите кабели, клавиатурата, платките, вентилаторите и дънната платка. Внимателно почиствайте един по един компонентите от прах. Използвайте четката и почистващия спрей.

Защо да пазаруваме от Bazar.bg

В онлайн сайта на Bazar.bg. може да разгледате голямо изобилие от обяви за профилактика на лаптоп или компютър. Обявите могат да се сортират за да може да достигнете до обявите с желаната от вас цена. Посетете онлайн сайта и направете правилния избор за вас на добра цена.

Обяви за Курсове и обучение Обяви за Почистване Обяви за Строителни и ремонтни Обяви за Транспортни, хамалски Обяви за Финансови, правни Обяви за Бизнес партньорство Обяви за Преводи, легализации Обяви за Сватби, събития, кетъринг Обяви за Фризьорски и козметични Обяви за Болногледачи, хосписи Обяви за Детегледачки, детски центрове Обяви за Охранителни, детективски Обяви за Медицински, стоматологични Обяви за Занаятчийски Обяви за Ясновидство Обяви за Ремонт на компютри и офис техника Обяви за Ремонт на бяла и черна техника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Копирни услуги Обяви за Траурни и погребални услуги Обяви за Други услуги
Обяви за Почистване на лаптопи и компютри в гр. София Обяви за Почистване на лаптопи и компютри в гр. Пловдив Обяви за Почистване на лаптопи и компютри в гр. Варна Обяви за Почистване на лаптопи и компютри в гр. Стара Загора
Подобни предложения: Шумен мебели бюро , Картофи за семе шумен , Втора употреба гардероби шумен