Смартфони и мобилни телефони

Оценка 4.6 от 261 гласа.
Намерихме 16 612 обяви
TOP обява
200 лв
гр. Бяла Слатина, Враца
TOP обява
60 лв
гр. Хасково, Възраждане
TOP обява
649 лв
200 лв
гр. Благоевград
10 лв
гр. Бургас
85 лв
гр. Благоевград
205 лв
гр. Благоевград, Идеален център
850 лв
гр. София
TOP обява
300 лв
гр. Монтана
205 лв
гр. София, Люлин 6
39 лв
гр. София, Зона Б-5
999 лв
350 лв
с. Софрониево, Враца
150 лв
гр. София
40 лв
гр. Стара Загора
460 лв
гр. Мартен, Русе
180 лв
гр. Омуртаг, Търговище
TOP обява
570 лв
гр. Попово, Търговище

Телефони

Мобилните телефони са неделима част от нашето ежедневие. В наши дни вече е трудно дори да си представим живота без тях. В зависимост от възможностите си, можем да си изберем gsm на различна цена. Освен скъпите и луксозни решения, на пазара се предлагат и по-бюджетни модели, които също могат да ви впечатлят с качествата си.

Нов или втора ръка

По магазините и в интернет можете да откриете голямо разнообразие от продукти втора ръка. Онлайн изборът е по-голям, а обявите, които предлагат атрактивни устройства на ниски цени са все повече.

След като сме решили с какъв бюджет разполагаме, най-добре е първо да разгледаме наличните предложения сред новите модели. Добре е да се абстрахираме от марката за да имаме по-голям избор.

Ако средствата не ви позволяват нов модел, тогава изберете втора употреба, но внимавайте от къде и какво поръчвате. Предимството да купим телефон от Bazar.bg е, че ще бъдете защитени ато потребители, а изборът ви ще е по-голям, в сравнение с другите възможни решения.

Операционната система

По отношение на операционната система не се предлага много голямо разнообразие, но разликите между наличните възможности може да е много голяма. Всяко едно от тях може да има своите плюсове и минуси. Ето какви операционни системи се предлагат на пазара към момента:

  • Андроид;
  • IOS;
  • Windows;
  • Симбиян (вече не се използва)

От изброените, най-популярни в България са продуктите с Андроид. Те се прилагат на широк спектър от марки и модели смартфони. От своя страна, windows се среща сравнително рядко при смартфоните, като днес може да се открие основно при някои по-стари модели. IOS се предлага към продуктите на Apple.

Alcatel Allview Apple iPhone Asus Blackberry CAT HTC Huawei Lenovo LG Meizu Microsoft Motorola Nokia Samsung Siemens Sony Sony Ericsson Vertu Vodafone Xiaomi ZTE Други Телефони с две сим карти Стационарни телефони и факсове
Обяви за Аксесоари и части за телефони Обяви за Aудио техника Обяви за TV техника Обяви за Битова техника Обяви за Фотоапарати и камери Обяви за Лаптопи Обяви за Настолни компютри Обяви за Компютърна периферия Обяви за Компютърни компоненти и части Обяви за Мрежово оборудване Обяви за Таблети Обяви за Електронни четци Обяви за Игри и Конзоли Обяви за Видеонаблюдение, СОТ Обяви за Навигация Обяви за Дронове и аксесоари Обяви за Смарт гривни Обяви за Друга електроника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Ремонт на компютри и офис техника
Обяви за Телефони в гр. София Обяви за Телефони в гр. Русе Обяви за Телефони в гр. Пловдив Обяви за Телефони в гр. Варна Обяви за Телефони в гр. Бургас Обяви за Телефони в гр. Стара Загора Обяви за Телефони в гр. Плевен Обяви за Телефони в гр. Видин Обяви за Телефони в гр. Велико Търново Обяви за Телефони в гр. Добрич Обяви за Телефони в гр. Хасково Обяви за Телефони в гр. Пазарджик Обяви за Телефони в гр. Габрово Обяви за Телефони в гр. Шумен Обяви за Телефони в гр. Благоевград Обяви за Телефони в гр. Търговище Обяви за Телефони в гр. Враца Обяви за Телефони в гр. Сливен Обяви за Телефони в гр. Кърджали Обяви за Телефони в гр. Ямбол Обяви за Телефони в гр. Разград Обяви за Телефони в гр. Нова Загора Обяви за Телефони в гр. Монтана Обяви за Телефони в гр. Перник Обяви за Телефони в гр. Димитровград Обяви за Телефони в гр. Казанлък Обяви за Телефони в гр. Горна Оряховица Обяви за Телефони в гр. Силистра Обяви за Телефони в гр. Кюстендил Обяви за Телефони в гр. Смолян Обяви за Телефони в гр. Ловеч Обяви за Телефони в гр. Несебър Обяви за Телефони в гр. Асеновград Обяви за Телефони в гр. Попово Обяви за Телефони в гр. Дупница Обяви за Телефони в гр. Пещера
Подобни предложения: Компютърни бюра втора употреба , Градинско обзавеждане втора употреба , Спални русе втора употреба