Телефони Microsoft Lumia

Оценка 4.6 от 98 гласа.
Намерихме 30 обяви
50 лв
гр. Стара Загора, Аязмото
100 лв
гр. Шумен, 2-ри корпус
15 лв
гр. Асеновград, Пловдив
10 лв
гр. Пловдив, Христо Смирненски
50 лв
Не е указана
80 лв
179 лв
80 лв
гр. София, Младост 2
90 лв
гр. Силистра
110 лв
гр. Видин
Не е указана
гр. Варна
110 лв
гр. София
64 лв
гр. Велико Търново, Чолаковци
30 лв
гр. Пловдив, Христо Смирненски
17 лв
гр. Бургас
69 лв
гр. Варна, Червен площад
150 лв
гр. Асеновград, Пловдив
60 лв
100 лв
гр. София
60 лв
гр. Велико Търново
70 лв
гр. Русе

Голяма част от смартфоните на пазара не се отличават много от конкурентите си. Ако сте от тези, които искат да изпъкнат пред останалите, то моделите на Microsoft са това, от което имате нужда.

Какво представляват Microsoft телефоните

Microsoft смартфоните, познати още като Lumia, са мобилни устройства, които се произвеждат от Nokia и поддържат от Майкрософт. Те се отличават със своята изключително качествена изработка, иновативен дизайн и интересни цветове. По-високият клас устройства имат метален корпус, камери с висока резолюция на заснемане и голям капацитет на вградената батерия. Характерното за тях е, че използват операционната система Windows Phone. Тя е с модернистичен и интуитивен дизайн, предлага много добра производителност и при по-слаби конфигурации, а също така дава възможност за частична интеграция с Windows компютри.

Кои са най-търсените модели

Според нуждите на потребителите, компанията разполага с богато портфолио от продукти. В ниските класове производителят е заложил на здрав корпус, дълъг живот на батерията и достъпни цени, а във високите сегменти - на висока производителност, качествени материали и отлични дисплеи. Най-търсените телефони Lumia са:

  • 950;
  • 640;
  • 550;
  • 535;
  • 435.

Този вид телефони са добър избор за хора, които не искат да бъдат затормозявани от тежък интерфейс или недостатъчна производителност.

Какво ни предлагат от Bazar.bg

В Bazar.bg ще откриете многообразие от актуални обяви за нови и употребявани смартфони. Разгледайте, сравнете и поръчайте - бързо и лесно!

Обяви за Телефони Обяви за Аксесоари и части за телефони Обяви за Aудио техника Обяви за TV техника Обяви за Битова техника Обяви за Фотоапарати и камери Обяви за Лаптопи Обяви за Настолни компютри Обяви за Компютърна периферия Обяви за Компютърни компоненти и части Обяви за Мрежово оборудване Обяви за Таблети Обяви за Електронни четци Обяви за Игри и Конзоли Обяви за Видеонаблюдение, СОТ Обяви за Навигация Обяви за Дронове и аксесоари Обяви за Смарт гривни Обяви за Друга електроника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Ремонт на компютри и офис техника
Обяви за Microsoft в гр. София Обяви за Microsoft в гр. Варна Обяви за Microsoft в гр. Пловдив
Подобни предложения: Гардероби от чам стара загора , Изработка на алуминиева дограма в добрич евтина , Шумен бюра на ниски цени