Зареждане...

Apple iPhone

Оценка 4.5 от 139 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 2 223 обяви
TOP обява
Не е указана
гр. Велико Търново, Център
TOP обява
300 лв
гр. София
320 лв
гр. Перник
600 лв
с. Руен, Бургас
50 лв
гр. Видин, Център
555 лв
гр. София, Зона Б-5
50 лв
гр. Враца
1 100 лв
гр. София, Борово
550 лв
гр. Оряхово, Враца
80 лв
гр. Кюстендил, Запад
720 лв
гр. Перник
Не е указана
гр. Кърджали
830 лв
гр. Пловдив, Център
170 лв
гр. Раковски, Пловдив
200 лв
гр. София
159 лв
гр. Добрич, Йовково
150 лв
гр. Силистра, Център
160 лв
195 лв
гр. Пловдив, Каменица 1

iPhone телефони

Мобилните технологии се развиват с изключителна бързина, а един от лидерите на пазара е Айфон. Този вид телефони са сред най-търсените и въпреки по-високата си средна цена, те са сред най-желаните устройства и на родния пазар. Качествата има са изключително много, като сред тях има както естетически, така и чисто функционални.

Предимства на iPhone

Тази марка притежава изключително много предимства и точно по тази причина се е утвърдила като един от основните представители на пазара за мобилна техника не само в Европа, но и в света. Сред най-отличителните черти на този бранд е това, че притежава изключителен дисплей и прави едни от най-качествените снимки, които изобщо могат да се направят с GSM. Този вид телефони се отличават още с:

  • Ултра модерен дизайн;
  • Мощност;
  • Бързина;
  • Памет;
  • Издръжливост на батерията.

Kакви видове можем да открием в Bazar.bg

В Bazar.bg можете да намерите огромно разнообразие от обяви за продажба на по-нови и по-стари модели на iPhone. По-слабо запознатите с мобилната техника могат лесно да отличат репликата от оригинала, като това може да стане не само по цената, но и по серийния номер на устройството.

Обяви за Телефони Обяви за Аксесоари и части за телефони Обяви за Aудио техника Обяви за TV техника Обяви за Битова техника Обяви за Фотоапарати и камери Обяви за Лаптопи Обяви за Настолни компютри Обяви за Компютърна периферия Обяви за Компютърни компоненти и части Обяви за Мрежово оборудване Обяви за Таблети Обяви за Електронни четци Обяви за Игри и Конзоли Обяви за Видеонаблюдение, СОТ Обяви за Навигация Обяви за Дронове и аксесоари Обяви за Смарт гривни Обяви за Друга електроника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Ремонт на компютри и офис техника
Обяви за Apple iPhone в гр. София Обяви за Apple iPhone в гр. Пловдив Обяви за Apple iPhone в гр. Велико Търново Обяви за Apple iPhone в гр. Варна Обяви за Apple iPhone в гр. Русе Обяви за Apple iPhone в гр. Стара Загора Обяви за Apple iPhone в гр. Бургас Обяви за Apple iPhone в гр. Видин Обяви за Apple iPhone в гр. Благоевград Обяви за Apple iPhone в гр. Плевен Обяви за Apple iPhone в гр. Хасково Обяви за Apple iPhone в гр. Перник Обяви за Apple iPhone в гр. Шумен Обяви за Apple iPhone в гр. Враца Обяви за Apple iPhone в гр. Добрич Обяви за Apple iPhone в гр. Пазарджик Обяви за Apple iPhone в гр. Кърджали Обяви за Apple iPhone в гр. Габрово Обяви за Apple iPhone в гр. Несебър Обяви за Apple iPhone в гр. Кюстендил Обяви за Apple iPhone в гр. Разград Обяви за Apple iPhone в гр. Ловеч Обяви за Apple iPhone в гр. Сливен Обяви за Apple iPhone в гр. Търговище Обяви за Apple iPhone в гр. Димитровград Обяви за Apple iPhone в гр. Горна Оряховица Обяви за Apple iPhone в гр. Силистра Обяви за Apple iPhone в гр. Смолян Обяви за Apple iPhone в гр. Банско Обяви за Apple iPhone в гр. Асеновград Обяви за Apple iPhone в гр. Казанлък Обяви за Apple iPhone в гр. Петрич Обяви за Apple iPhone в гр. Ямбол Обяви за Apple iPhone в гр. Тетевен Обяви за Apple iPhone в гр. Дупница Обяви за Apple iPhone в гр. Момчилград
Подобни предложения: Продажба на стари скринове в пловдив , Продажба на щамповани гоблени , Продажба на кухни в шумен