Зареждане...

Фотоапарати и камери

Оценка 4.5 от 161 гласа.
Намерихме 8 912 обяви
TOP обява
199 лв
гр. Перник
TOP обява
34 лв
гр. София, в.з.Малинова долина
TOP обява
14,99 лв
450 лв
гр. Благоевград
39,99 лв
30 лв
гр. Габрово
Не е указана
гр. Пловдив, Център
120 лв
гр. Стара Загора
1 450 лв
гр. София
220 лв
гр. Пловдив
Не е указана
40 лв
гр. София, Левски
50 лв
гр. София
1 400 лв
60 лв
гр. Плевен
100 лв
гр. Дряново, Габрово

Фотоапарати и камери – какви видове можем да изберем?

Вълнуващо ли е за вас да уловите мига и да запазите хубавите спомени за по-дълго? Ако сте сред увлечените по фотографията, но още нямате качествена техника, значи сте попаднали на точното място.

Kакви разновидности на фотоапарати и камери ще открием

Заснемащата техника принципно е доста скъпа, и ако за професионалистите това е инвестиция, която бързо ще изплати стойността си, то за когато става дума за хоби, сумата за камера и аксесоари би могла сериозно да натежи на семейния бюджет. Вариантът с техника втора ръка обаче е изключително изгоден и предпочитан от мнозина. В нашия специализиран раздел можете да откриете:

  • фотоапарати: компактни, DSLR, професионални, лентови;
  • камери: видео, охранителни, спортни екшън камери, дронове;
  • обективи и филтри;
  • аксесоари: чанти, стативи, лампи, кабели, фото рефлектори, дистанционни спусъци;
  • светкавици и студийно осветление;
  • батерии и зарядни.

Kакво означава DSLR camera

Абревиатурата означава дигитален огледално-рефлексен фотоапарат. Тоест, такъв, който комбинира обикновен цифров с огледално-рефлексен. Светлината минава през лещите в обектива, после бива отразена в огледало и образът стига до цифровия визьор. Така изображението е по-качествено и позволява различни настройки преди да се направи снимката (светлина, апретура, фокус и др.). Цифровото изображение се запазва в паметта на устройството и може веднага да се види на дисплея.

Този тип камери обикновено са със самостоятелно тяло (мястото, където се обработва изображението) и отделно монтиращ се обектив (който съдържа лещите).

Как помага в избора ни Bazar.bg

Хиляди възможности за избор на качествена техника на достъпни цени ще откриете в нашия раздел. Обявите предлагат както нови модели, така и употребявани. Някои са в отлично състояние, други можете да използвате за части.

Ориентирахте ли се какъв тип апарат ви е нужен? Може да използвате търсачката, за да конкретизирате цена, марка и ключови думи. Не пропускайте отличните възможности!

Фотоапарати Камери Обективи и филтри Светкавици, студийно осветление Батерии, зарядни Чанти, стативи, аксесоари
Обяви за Телефони Обяви за Аксесоари и части за телефони Обяви за Aудио техника Обяви за TV техника Обяви за Битова техника Обяви за Лаптопи Обяви за Настолни компютри Обяви за Компютърна периферия Обяви за Компютърни компоненти и части Обяви за Мрежово оборудване Обяви за Таблети Обяви за Електронни четци Обяви за Игри и Конзоли Обяви за Видеонаблюдение, СОТ Обяви за Навигация Обяви за Дронове и аксесоари Обяви за Смарт гривни Обяви за Друга електроника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Ремонт на компютри и офис техника
Обяви за Фотоапарати и камери в гр. София Обяви за Фотоапарати и камери в гр. Пловдив Обяви за Фотоапарати и камери в гр. Варна Обяви за Фотоапарати и камери в гр. Русе Обяви за Фотоапарати и камери в гр. Стара Загора Обяви за Фотоапарати и камери в гр. Враца Обяви за Фотоапарати и камери в гр. Бургас Обяви за Фотоапарати и камери в гр. Шумен Обяви за Фотоапарати и камери в гр. Видин Обяви за Фотоапарати и камери в гр. Хасково Обяви за Фотоапарати и камери в гр. Велико Търново Обяви за Фотоапарати и камери в гр. Плевен Обяви за Фотоапарати и камери в с. Поленица Обяви за Фотоапарати и камери в гр. Кюстендил Обяви за Фотоапарати и камери в гр. Пазарджик Обяви за Фотоапарати и камери в гр. Перник Обяви за Фотоапарати и камери в гр. Търговище Обяви за Фотоапарати и камери в гр. Белово Обяви за Фотоапарати и камери в гр. Сливен Обяви за Фотоапарати и камери в гр. Ловеч Обяви за Фотоапарати и камери в гр. Ямбол Обяви за Фотоапарати и камери в гр. Добрич Обяви за Фотоапарати и камери в гр. Монтана Обяви за Фотоапарати и камери в гр. Димитровград Обяви за Фотоапарати и камери в гр. Кърджали Обяви за Фотоапарати и камери в гр. Габрово Обяви за Фотоапарати и камери в гр. Благоевград Обяви за Фотоапарати и камери в гр. Асеновград Обяви за Фотоапарати и камери в гр. Казанлък Обяви за Фотоапарати и камери в гр. Вълчи дол Обяви за Фотоапарати и камери в гр. Горна Оряховица Обяви за Фотоапарати и камери в гр. Разград Обяви за Фотоапарати и камери в гр. Първомай Обяви за Фотоапарати и камери в гр. Нова Загора Обяви за Фотоапарати и камери в гр. Костенец Обяви за Фотоапарати и камери в гр. Силистра
Подобни предложения: Магазини за дронове , Бейби фони с камера , Лентови Фотоапарати втора употреба