Лаптопи

Оценка 4.6 от 98 гласа.
Намерихме 11 404 обяви
TOP обява
1 000 лв
TOP обява
320 лв
гр. Стара Загора, Център
TOP обява
Не е указана
269,99 лв
гр. Благоевград
5 лв
гр. Пловдив, Христо Смирненски
100 лв
гр. Русе
160 лв
гр. Кюстендил, Колуша
450 лв
гр. Варна
1 лв
гр. Пловдив, Западен
1 лв
гр. Пловдив, Западен
100 лв
гр. София, Овча купел 1
1 450 лв
гр. Своге, София област
390 лв
гр. Троян, Ловеч
Не е указана
260 лв
гр. Плевен, Идеален център
10 лв
гр. Габрово, Бойката
120 лв
гр. Русе
40 лв
гр. София, Оборище
Не е указана
гр. Ловеч, Червен бряг
250 лв
гр. Варна, Възраждане 3

Лаптопи

Лаптопът вече до толкова се е превърнал в неделима част от нашия начин на живот, че е трудно да си представим ежедневието без него. Удобен и практичен за пренасяне, той идва при нас под различни форми.

Голямото разнообразие от видове, особено ако пазаруваме онлайн, прави избора доста труден. Тъй като постоянно виждаме и обяви за лаптопи втора ръка, започваме да се замисляме дали искаме нов или употребяван, но в добро състояние.

Какви видове лаптопи можете да откриете в Bazar.bg

На страниците на Bazar.bg можете да откриете най-голямото разнообразие от нови и употребявани лаптопи, като ние ви предлагаме една сигурна и безопасна среда за пазаруване. Начинът, по който работим, прави за вас онлайн пазаруването по-малко рисково и по-удовлетворяващо.

Как да открием подходящия лаптоп

На първо място, трябва да решите дали искате нов лаптоп или втора ръка, но за целта трябва да знаете каква е разликата между тях. Трябва да се отчете възрастта и амортизацията, в случай, че е бил използван. Не бива да се забравя, че новите устройства имат и гаранция, каквато старите нямат, а и не се знае кой и по какъв начин ги е ползвал.

За да сме доволни от избора си, обаче, трябва преди всичко останало да знаем какво търсим и за какви параметри да гледаме. Трябва да се имат предвид следните няколко параметъра:

  • Мощност на процесора;
  • RAM памет;
  • Хард диск (обем и производителност)
  • Ширината на монитора;

Противно на очакванията, марката не  от особено голямо значение, защото качествени машини има и сред по-популярните, и сред по-малко известните марки.

Лаптопи за игри Лаптопи за работа Лаптопи за дома Лаптоп аксесоари Батерии за лаптопи Части за лаптопи
ASUS Acer Alienware Apple Dell Fujitsu HP Lenovo MSI Sony Toshiba Други
8,9 инча 10,1 инча 11,6 инча 12,1 инча 12,5 инча 13,3 инча 14 инча 15,4 инча 15,6 инча 17,3 инча
Лаптопи за игри Лаптопи за работа Лаптопи за дома Лаптоп аксесоари Батерии за лаптопи Части за лаптопи
Обяви за Телефони Обяви за Аксесоари и части за телефони Обяви за Aудио техника Обяви за TV техника Обяви за Битова техника Обяви за Фотоапарати и камери Обяви за Настолни компютри Обяви за Компютърна периферия Обяви за Компютърни компоненти и части Обяви за Мрежово оборудване Обяви за Таблети Обяви за Електронни четци Обяви за Игри и Конзоли Обяви за Видеонаблюдение, СОТ Обяви за Навигация Обяви за Дронове и аксесоари Обяви за Смарт гривни Обяви за Друга електроника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Ремонт на компютри и офис техника
Обяви за Лаптопи в гр. София Обяви за Лаптопи в гр. Варна Обяви за Лаптопи в гр. Пловдив Обяви за Лаптопи в гр. Шумен Обяви за Лаптопи в гр. Ямбол Обяви за Лаптопи в гр. Бургас Обяви за Лаптопи в гр. Русе Обяви за Лаптопи в гр. Стара Загора Обяви за Лаптопи в гр. Сандански Обяви за Лаптопи в гр. Велико Търново Обяви за Лаптопи в гр. Луковит Обяви за Лаптопи в гр. Плевен Обяви за Лаптопи в гр. Казанлък Обяви за Лаптопи в гр. Хасково Обяви за Лаптопи в гр. Добрич Обяви за Лаптопи в гр. Симитли Обяви за Лаптопи в гр. Габрово Обяви за Лаптопи в гр. Асеновград Обяви за Лаптопи в гр. Видин Обяви за Лаптопи в гр. Пазарджик Обяви за Лаптопи в гр. Сливен Обяви за Лаптопи в гр. Смолян Обяви за Лаптопи в гр. Кресна Обяви за Лаптопи в гр. Перник Обяви за Лаптопи в гр. Разград Обяви за Лаптопи в гр. Елхово Обяви за Лаптопи в гр. Търговище Обяви за Лаптопи в гр. Петрич Обяви за Лаптопи в гр. Свиленград Обяви за Лаптопи в гр. Враца Обяви за Лаптопи в гр. Попово Обяви за Лаптопи в гр. Кърджали Обяви за Лаптопи в гр. Димитровград Обяви за Лаптопи в гр. Благоевград Обяви за Лаптопи в гр. Лом Обяви за Лаптопи в гр. Дряново
Подобни предложения: Искам да продавам сортови семена , Втора употреба Гардероби , Търся легла от дърво втора ръка