Зареждане...

GPS навигации

Оценка 4.5 от 116 гласа.
Намерихме 922 обяви
TOP обява
136 лв
210 лв
гр. Велинград, Пазарджик
50 лв
130 лв
гр. Пазарджик
375 лв
гр. София, Студентски град
70 лв
гр. София, Дружба 2
130 лв
гр. София, Дружба 2
250 лв
гр. Пазарджик
380 лв
гр. Ямбол
TOP обява
136 лв
80 лв
гр. Варна, Кайсиева градина
20 лв
гр. Бургас, Славейков
280 лв
гр. Сливен, Дружба
340 лв
гр. Казанлък, Стара Загора
80 лв
гр. Габрово
50 лв
гр. София
50 лв
гр. Дупница, Кюстендил
289 лв
гр. Смолян, Стар център

Навигация

С увеличаване човешката мобилност, все по-голямо разпространение и значение придобиват различните системи за навигация. Най-популярното име в навигацията е GPS, за който може да се каже, че на практика няма истинска конкуренция на пазара по света.

За да изберем правилната навигация за нас, трябва да знаем какво точно търсим. Навигационната система има различни видове (модели), които се използват в различно направление. Едни от тях са специално пригодени за ползване в автомобил докато други са например вградени в съвременните мобилни телефони и ги използваме без дори да знаем.

С развитието на онлайн пазаруването все повече хора купуват навигацията, от която се нуждаят по интернет. Това, обаче, е добре единствено ако сме съвсем наясно какво точно търсим. Bazar.bg предлага огромно разнообразие от обяви на устройства, нови или втора ръка, като се очертава едно от най-предпочитаните места за пазаруване в мрежата.

Преди покупка

Преди покупка трябва да си отговорим на няколко въпроса:

  • С какъв бюджет разполагаме;
  • Нова или втора ръка навигация ще използваме;
  • Ще я ползваме ли постоянно или еднократно;
  • Каква е целта ни и за какво се нуждаем от навигацията;

За какво служи GPS

GPS е навигационна система, чието основно предназначение е да ни ориентира когато се разхождаме или шофираме на територията на непознато за нас място. Той е особено полезен когато сме на почивка или по работа в друго населено място. Може да спести дългото лутане и размотаване, така че винаги ще знаем къде се намираме, на къде се движим и кой е най-прекия път до там.

TOMTOM Garmin WEST ROAD Mio Hesperus DIVA Prestigio Навигация за кола Други
Обяви за Телефони Обяви за Аксесоари и части за телефони Обяви за Aудио техника Обяви за TV техника Обяви за Битова техника Обяви за Фотоапарати и камери Обяви за Лаптопи Обяви за Настолни компютри Обяви за Компютърна периферия Обяви за Компютърни компоненти и части Обяви за Мрежово оборудване Обяви за Таблети Обяви за Електронни четци Обяви за Игри и Конзоли Обяви за Видеонаблюдение, СОТ Обяви за Дронове и аксесоари Обяви за Смарт гривни Обяви за Друга електроника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Ремонт на компютри и офис техника
Обяви за Навигация в гр. София Обяви за Навигация в гр. Пловдив Обяви за Навигация в гр. Хасково Обяви за Навигация в гр. Варна Обяви за Навигация в гр. Плевен Обяви за Навигация в гр. Видин Обяви за Навигация в гр. Търговище Обяви за Навигация в гр. Стара Загора Обяви за Навигация в гр. Ямбол Обяви за Навигация в гр. Бургас Обяви за Навигация в гр. Пазарджик Обяви за Навигация в гр. Русе Обяви за Навигация в гр. Шумен Обяви за Навигация в гр. Кюстендил Обяви за Навигация в гр. Добрич Обяви за Навигация в гр. Велико Търново Обяви за Навигация в гр. Сливен Обяви за Навигация в гр. Върбица Обяви за Навигация в гр. Габрово Обяви за Навигация в гр. Перник Обяви за Навигация в гр. Дупница Обяви за Навигация в гр. Омуртаг Обяви за Навигация в гр. Благоевград Обяви за Навигация в гр. Петрич Обяви за Навигация в гр. Смолян Обяви за Навигация в гр. Костенец Обяви за Навигация в гр. Ловеч Обяви за Навигация в гр. Враца Обяви за Навигация в гр. Карлово Обяви за Навигация в гр. Разград Обяви за Навигация в гр. Казанлък Обяви за Навигация в гр. Нови Искър Обяви за Навигация в гр. Чирпан Обяви за Навигация в гр. Горна Оряховица Обяви за Навигация в гр. Монтана Обяви за Навигация в гр. Бяла
Подобни предложения: Легла втора ръка монтана , Втора употреба в несебър спални , Спални втора ръка в разград