Зареждане...

Настолни компютри

Оценка 4.6 от 141 гласа.
Намерихме 2 645 обяви
TOP обява
170 лв
340 лв
гр. Плевен, Широк център
99 лв
1 650 лв
с. Костиево, Пловдив
20 лв
гр. София
2 500 лв
700 лв
55 лв
гр. Русе, Широк център
77 лв
гр. Търговище, Център
160 лв
160 лв
гр. Велико Търново, Картала
250 лв
с. Бусманци, София област
Не е указана
250 лв
гр. Варна
80 лв

Настолни компютри

Изборът на настолни компютри не винаги е лесен, имайки предвид това колко много видове има на пазара. Като отчетем и наличието на нови и втора ръка модели, трудността става още по-голяма.

На страниците на Bazar.bg ще намерите огромно разнообразие от обяви на модели с различни характеристики, така че непременно ще намерите това, от което се нуждаете, без значение какво е то.

Какви видове настолни компютри има

Днес на пазара има огромно разнообразие от настолни компютри, но хората основно ги делят на класически и геймърски, при които последните са търсени от специфична аудитория потребители. Какви характеристики да следим, това е въпрос, на който отговорът изцяло зависи от приложението, което смятаме да намерим на компютъра. При всички положения, настолните компютри притежават следните основни черти:

  • Ниска цена;
  • Издръжливост;
  • Възможност за подменяне на отделни компоненти;
  • По-голям монитор в сравнение с лаптопите;

За какво да внимаваме при покупка на втора ръка

При покупка на техника, изборът на продукт втора ръка винаги носи не малко рискове със себе си. Най-малкото, няма ни най-малка гаранция, че това, което се закупи ще работи както трябва.

 

За дома Работни компютри Геймърски
Обяви за Телефони Обяви за Аксесоари и части за телефони Обяви за Aудио техника Обяви за TV техника Обяви за Битова техника Обяви за Фотоапарати и камери Обяви за Лаптопи Обяви за Компютърна периферия Обяви за Компютърни компоненти и части Обяви за Мрежово оборудване Обяви за Таблети Обяви за Електронни четци Обяви за Игри и Конзоли Обяви за Видеонаблюдение, СОТ Обяви за Навигация Обяви за Дронове и аксесоари Обяви за Смарт гривни Обяви за Друга електроника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Ремонт на компютри и офис техника
Обяви за Настолни компютри в гр. София Обяви за Настолни компютри в гр. Пловдив Обяви за Настолни компютри в гр. Варна Обяви за Настолни компютри в гр. Шумен Обяви за Настолни компютри в гр. Стара Загора Обяви за Настолни компютри в гр. Русе Обяви за Настолни компютри в гр. Бургас Обяви за Настолни компютри в гр. Димитровград Обяви за Настолни компютри в гр. Добрич Обяви за Настолни компютри в гр. Пазарджик Обяви за Настолни компютри в гр. Хасково Обяви за Настолни компютри в гр. Плевен Обяви за Настолни компютри в гр. Сливен Обяви за Настолни компютри в гр. Враца Обяви за Настолни компютри в гр. Велико Търново Обяви за Настолни компютри в гр. Горна Оряховица Обяви за Настолни компютри в гр. Габрово Обяви за Настолни компютри в гр. Търговище Обяви за Настолни компютри в гр. Видин Обяви за Настолни компютри в гр. Смолян Обяви за Настолни компютри в гр. Ямбол Обяви за Настолни компютри в гр. Перник Обяви за Настолни компютри в гр. Силистра Обяви за Настолни компютри в гр. Разград Обяви за Настолни компютри в гр. Казанлък Обяви за Настолни компютри в гр. Попово Обяви за Настолни компютри в гр. Благоевград Обяви за Настолни компютри в гр. Асеновград Обяви за Настолни компютри в гр. Гоце Делчев Обяви за Настолни компютри в гр. Петрич Обяви за Настолни компютри в гр. Бяла Обяви за Настолни компютри в гр. Кюстендил Обяви за Настолни компютри в гр. Карлово Обяви за Настолни компютри в гр. Нова Загора Обяви за Настолни компютри в гр. Кърджали Обяви за Настолни компютри в гр. Костенец
Подобни предложения: Геймърски комютъри , Обяви Бойчиновци днес, Обяви Сливо поле днес