Дронове и аксесоари

Оценка 4.8 от 13 гласа.
Намерихме 294 обяви
200 лв
3 300 лв
175 лв
35 лв
гр. Самоков, София област
30 лв
гр. Самоков, София област
250 лв
гр. София, Хаджи Димитър
195 лв
гр. Якоруда, Благоевград
800 лв
гр. Пловдив
120 лв
с. Крепча, Търговище
800 лв
гр. София, Оборище
Не е указана
5 лв
гр. Варна, Автогара
550 лв
гр. Казанлък, Стара Загора
460 лв
гр. Пловдив, Кършияка
99 лв
гр. Хасково, Център
170 лв
с. Златитрап, Пловдив
20 лв
гр. Варна, Общината

Какви дронове ще откриете в раздела

Обявите за дронове, които можете да намерите в онлайн сайта на bazar.bg са многообразни. Можете да намерите видове като:

  • С  високо качествена камера;
  • Професионални;
  • Любителски;
  • Втора ръка;
  • Нови;
  • С голям обхват;
  • И други.

Кой има нужда от професионален дрон

От професионални дронове имат нужда хора, които го използват в работата си. Tози тип са по-големи, по-бързи и с по-трайни батерии. Камерата им е с по-голям обхват. Като част от това, което ги отличава от по-евтините си колеги, е това, че те се предлагат с множество функции и аксесоари. Те са с по-дълги полетни времена и по-дълъг живот на батерията.

Какво е характерно за любителските дронове

Любителските се ползват за хобита главно от хора, които не работят с тях. Те ги използват за развлечение и любителски клипове. Камерата им няма толкова голям обхват и батериите не издържат толкова. Те са сравнително на доста по-ниски и достъпни цению. Не могат да поемат толкова задачи колкото професионалните и нямат толкова функции.

Как Bazar.bg помага в избора ни

Обявите в онлайн сайта на bazar.bg имате възможността да филтрирате вашите предпочитания като цена, качество, местоположение, марка и други само с няколко кликвания. Лесно и удобно вие получавате вашия продукт без излишно губене от вашето свободно време. Като можете да изберете също така дали искате нови продукти или такива втора ръка.

Обяви за Телефони Обяви за Аксесоари и части за телефони Обяви за Aудио техника Обяви за TV техника Обяви за Битова техника Обяви за Фотоапарати и камери Обяви за Лаптопи Обяви за Настолни компютри Обяви за Компютърна периферия Обяви за Компютърни компоненти и части Обяви за Мрежово оборудване Обяви за Таблети Обяви за Електронни четци Обяви за Игри и Конзоли Обяви за Видеонаблюдение, СОТ Обяви за Навигация Обяви за Смарт гривни Обяви за Друга електроника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Ремонт на компютри и офис техника
Обяви за Дронове и аксесоари в гр. София Обяви за Дронове и аксесоари в гр. Варна Обяви за Дронове и аксесоари в гр. Пловдив Обяви за Дронове и аксесоари в гр. Казанлък Обяви за Дронове и аксесоари в гр. Враца Обяви за Дронове и аксесоари в гр. Раковски Обяви за Дронове и аксесоари в гр. Велико Търново Обяви за Дронове и аксесоари в гр. Плевен Обяви за Дронове и аксесоари в гр. Якоруда Обяви за Дронове и аксесоари в гр. Ямбол Обяви за Дронове и аксесоари в гр. Русе Обяви за Дронове и аксесоари в гр. Стара Загора Обяви за Дронове и аксесоари в гр. Бургас Обяви за Дронове и аксесоари в гр. Кърджали Обяви за Дронове и аксесоари в гр. Хасково Обяви за Дронове и аксесоари в гр. Шумен
Подобни предложения: Евтини трикрилни гардероби втора ръка , Матраци варна евтини , Евтини матраци русе