Зареждане...

Мрежово оборудване

Оценка 4.6 от 82 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 2 045 обяви
80 лв
гр. София
25 лв
гр. Пловдив, Младежки Хълм
60 лв
8 лв
гр. София, Център
85 лв
гр. Пловдив
Не е указана
350 лв
50 лв
гр. София, Младост 4
230 лв
гр. Стара Загора, Център
20 лв
гр. София, Изток
76 лв
10 лв
гр. Русе
5 лв
гр. Благоевград, Освобождение
10 лв
гр. Ямбол
10 лв
гр. Неделино, Смолян

Мрежовото оборудване е необходимо за изграждане на компютърни мрежи у дома и в офиса. Какво представлява то и какво можем да открием в категорията на Bazar.bg от онлайн обяви? По какъв начин сайтът би могъл да ни бъде полезен?

Какво представлява мрежовото оборудване

Накратко, това са различни, взаимодействащи помежду си, компоненти, правещи връзка едно с друго посредством жична или безжична връзка. Всяко от тях по определен начин и алгоритми обработва постъпващата информация, така че отделните, свързани към мрежата, компютри да могат да комуникират помежду си. Всички устройства, обработващи данните във връзката, се наричат мрежово оборудване. Това са например:

  • Карта - нейното предназначение е да обработи и направи постъпващия сигнал разпознаваем за компютъра;
  • Хъб - той притежава различни на брой портове, към всеки от които се свързват компютрите в мрежата;
  • Повторител - използва се, за да компенсира загубите на сигнала при по-отдалечено свързаните устройства;
  • Рутер - позволява филтрацията на трафика чрез анализ на мрежата по IP адреси, ако желаете само определени машини във връзката да комуникират помежду си и т.н.

Какво ще открием в сайта

В специалния ни раздел се предлагат различни по вид ново или втора ръка мрежово оборудване като рутери, модеми, карти, хъбове и т.н. Всеки от тях си има определени параметри, които се избират спрямо нуждите от връзката, която искате да изградите между отделните компютри. Това са например пропускателната способност, покриваният периметър при безжична комуникация, брой налични конектори според броя на свързаните устройства и т.н.

Как Bazar.bg ни помага

Обединявайки всички продавачи и купувачи от цялата страна, сайтът ни предлага една обширна категория от обяви на ново и втора ръка мрежово оборудване на отлични цени. Можете също да разгледате и реални снимки, а функционалността Ви позволява лесно и бързо да се свържете директно с продавача, така че възползвайте се.

Рутери Суичове Мрежови адаптери
Обяви за Телефони Обяви за Аксесоари и части за телефони Обяви за Aудио техника Обяви за TV техника Обяви за Битова техника Обяви за Фотоапарати и камери Обяви за Лаптопи Обяви за Настолни компютри Обяви за Компютърна периферия Обяви за Компютърни компоненти и части Обяви за Таблети Обяви за Електронни четци Обяви за Игри и Конзоли Обяви за Видеонаблюдение, СОТ Обяви за Навигация Обяви за Дронове и аксесоари Обяви за Смарт гривни Обяви за Друга електроника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Ремонт на компютри и офис техника
Обяви за Мрежово оборудване в гр. София Обяви за Мрежово оборудване в гр. Пловдив Обяви за Мрежово оборудване в гр. Варна Обяви за Мрежово оборудване в гр. Бургас Обяви за Мрежово оборудване в гр. Видин Обяви за Мрежово оборудване в гр. Русе Обяви за Мрежово оборудване в гр. Плевен Обяви за Мрежово оборудване в гр. Стара Загора Обяви за Мрежово оборудване в гр. Велико Търново Обяви за Мрежово оборудване в гр. Димитровград Обяви за Мрежово оборудване в гр. Хасково Обяви за Мрежово оборудване в гр. Ямбол Обяви за Мрежово оборудване в гр. Шумен Обяви за Мрежово оборудване в гр. Габрово Обяви за Мрежово оборудване в гр. Добрич Обяви за Мрежово оборудване в гр. Сливен Обяви за Мрежово оборудване в гр. Търговище Обяви за Мрежово оборудване в гр. Казанлък Обяви за Мрежово оборудване в гр. Кюстендил Обяви за Мрежово оборудване в гр. Перник Обяви за Мрежово оборудване в гр. Пазарджик Обяви за Мрежово оборудване в гр. Благоевград Обяви за Мрежово оборудване в гр. Враца Обяви за Мрежово оборудване в гр. Костенец Обяви за Мрежово оборудване в гр. Монтана Обяви за Мрежово оборудване в гр. Карлово Обяви за Мрежово оборудване в гр. Смолян Обяви за Мрежово оборудване в гр. Асеновград Обяви за Мрежово оборудване в гр. Силистра Обяви за Мрежово оборудване в гр. Свищов Обяви за Мрежово оборудване в гр. Мизия Обяви за Мрежово оборудване в гр. Радомир Обяви за Мрежово оборудване в гр. Костинброд Обяви за Мрежово оборудване в гр. Разград Обяви за Мрежово оборудване в гр. Нова Загора Обяви за Мрежово оборудване Извън страната
Подобни предложения: Компютърни бюра втора ръка варна , Компютърни бюра казанлък , Компютърни бюра шумен