Рутери

Оценка 4.6 от 97 гласа.
Намерихме 1 070 обяви
30 лв
15 лв
гр. София, Център
40 лв
гр. София, Хаджи Димитър
19 лв
гр. Ловеч, Център
45 лв
гр. Ботевград, София област
30 лв
гр. Русе
Не е указана
гр. София, Горубляне
15 лв
300 лв
гр. Варна, Окръжна болница
25 лв
5 лв
гр. София

Имате компютър и ползвате интернет? Тогава със сигурност знаете какво е рутер и сигурно разполагате с такъв вкъщи. Също така вероятно той е Wi-Fi и осигурява безжична връзка в целия ви дом. А ако ви предстои да купувате, прегледайте онлайн обявите в Bazar.bg и купете на изгодна цена.

Какво трябва да знаете за рутерите

Това е уред, който приема външния интернет сигнал и го прави достъпен за всички компютри, лаптопи, телефони и др. в дома ви, като ги свързва във ваша вътрешна домашна мрежа. Моделите за домашни нужди обикновено са с четири порта, което означава, че можете да свържете посредством кабел до 4 потребителя. Останалите се възползват от безжичната връзка, създавана от Wi-Fi опцията на рутера.

Какви видове ще откриете в раздела

Обявите в Bazar.bg предлагат изключително разнообразие от безжични рутери. В различно време за домашен интернет се предлагат устройства, различаващи се по:

  • марка и модел  (Huawei, TP-Link, Cisco Linksys, D-Link, Netgear Wireless, Teltonika, Repotec, Tenda, UNYx); 
  • възможности;
  • мощност;
  • допълнителни екстри и опции.

Защо да потърсите Wi-Fi рутер в Bazar.bg

Онлайн предложенията могат да ви осигурят неочаквано добро попадение и да се сдобиете с желаната техника на отлична цена. Ако се регистрирате и използвате филтрите, търсенето ще е лесно и няма да пропуснете нищо интересно. Започнете веднага!

ASUS D-LINK Linksys TP-Link Tenda Други
Обяви за Телефони Обяви за Аксесоари и части за телефони Обяви за Aудио техника Обяви за TV техника Обяви за Битова техника Обяви за Фотоапарати и камери Обяви за Лаптопи Обяви за Настолни компютри Обяви за Компютърна периферия Обяви за Компютърни компоненти и части Обяви за Мрежово оборудване Обяви за Таблети Обяви за Електронни четци Обяви за Игри и Конзоли Обяви за Видеонаблюдение, СОТ Обяви за Навигация Обяви за Дронове и аксесоари Обяви за Смарт гривни Обяви за Друга електроника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Ремонт на компютри и офис техника
Обяви за Рутери в гр. София Обяви за Рутери в гр. Варна Обяви за Рутери в гр. Пловдив Обяви за Рутери в гр. Видин Обяви за Рутери в гр. Бургас Обяви за Рутери в гр. Стара Загора Обяви за Рутери в гр. Русе Обяви за Рутери в гр. Плевен Обяви за Рутери в гр. Хасково Обяви за Рутери в гр. Добрич Обяви за Рутери в гр. Велико Търново Обяви за Рутери в гр. Габрово Обяви за Рутери в гр. Ямбол Обяви за Рутери в гр. Шумен Обяви за Рутери в гр. Перник Обяви за Рутери в гр. Благоевград Обяви за Рутери в гр. Силистра Обяви за Рутери в гр. Казанлък Обяви за Рутери в гр. Търговище Обяви за Рутери в гр. Димитровград Обяви за Рутери в гр. Асеновград Обяви за Рутери в гр. Костинброд Обяви за Рутери в гр. Ботевград Обяви за Рутери в гр. Карлово Обяви за Рутери в гр. Нова Загора Обяви за Рутери в гр. Монтана Обяви за Рутери в гр. Враца Обяви за Рутери в гр. Пазарджик Обяви за Рутери в гр. Сливен Обяви за Рутери в гр. Сандански Обяви за Рутери в гр. Смолян Обяви за Рутери в гр. Болярово Обяви за Рутери в гр. Кюстендил Обяви за Рутери в гр. Свищов Обяви за Рутери Извън страната Обяви за Рутери в гр. Септември
Подобни предложения: Цени на геймарски компютри , Удароустойчив телефон технополис , Магазин за китайски телефони