Таблети

Оценка 4.6 от 71 гласа.
Намерихме 2 662 обяви
TOP обява
149 лв
гр. Пловдив
TOP обява
99 лв
130 лв
гр. Варна
200 лв
гр. София, Люлин 2
50 лв
гр. Разлог, Благоевград
15 лв
гр. София, 7-ми 11-ти километър
130 лв
гр. Пазарджик, Идеален център
140 лв
200 лв
гр. Велико Търново, Колю Фичето
1 800 лв
гр. Бургас
70 лв
с. Михалци, Велико Търново
20 лв
гр. Русе, Хъшове
80 лв
гр. Разград
20 лв
гр. Перник, Център
70 лв
80 лв
гр. Русе, Централен южен район
55 лв
гр. Видин
95 лв
гр. София, Овча купел 2
120 лв
гр. София

Таблети и ел.четци

Изборът на таблети може да е по-малък от този на смартфони и лаптопи, но определено може да ни обърка с разнообразието си. Различни видове, марки, модели се представят в пълния си блясък. Точно когато сме достигнали до нещо, което ни устройва като цена, виждаме, че всъщност сме попаднали на електронен четец, който традиционно е по-евтин като цена. Последният също напомня таблет, но с много по-малка производителност и много по-ограничени възможности, предназначен основно за четен.

Как да изберем таблет и кои устройства са по-добри

Изборът на таблет може да е много лесен, особено ако не сме ограничени от финансова гледна точка. Ако, обаче, трябва да се поберем в определен бюджет, тогава трябва да следим стриктно за параметрите и да решим кое е от по-голямо значение. Това, от своя страна, се определя според целта, за която ни е необходимо устройството.

Важно е да се каже, че няма такова нещо като добри или лоши таблети, но по-новите модели са съответно по-бързи, по-леки, имат повече функции и съответно могат да се използват по-ефикасно за работа у дома или в офиса. Предимствата на таблета са следните:

  • Лесен за пренасяне;
  • По-лек от компютър;
  • Удобен при работа извън дома;
  • Лесна и бърза работа с интернет.

Какво предлага Bazar.bg

Bazar.bg предлага възможността да пазарувате онлайн, избирайки измежду стотици обяви за нови или употребявани устройства. Можете да намерите всичко, без значение от предпочитанията си към марка, модел и цена. Освен всичко, тук пазарувате в една среда, която е максимално обезопасена за вас, като потребители.

Acer Apple Diva Huawei Lenovo Samsung Други
4 инча 5 инча 6 инча 7 инча 8 инча 9 инча 10 инча 11 инча 12 инча
Обяви за Телефони Обяви за Аксесоари и части за телефони Обяви за Aудио техника Обяви за TV техника Обяви за Битова техника Обяви за Фотоапарати и камери Обяви за Лаптопи Обяви за Настолни компютри Обяви за Компютърна периферия Обяви за Компютърни компоненти и части Обяви за Мрежово оборудване Обяви за Електронни четци Обяви за Игри и Конзоли Обяви за Видеонаблюдение, СОТ Обяви за Навигация Обяви за Дронове и аксесоари Обяви за Смарт гривни Обяви за Друга електроника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Ремонт на компютри и офис техника
Обяви за Таблети в гр. София Обяви за Таблети в гр. Варна Обяви за Таблети в гр. Пловдив Обяви за Таблети в гр. Русе Обяви за Таблети в гр. Кърджали Обяви за Таблети в гр. Габрово Обяви за Таблети в гр. Стара Загора Обяви за Таблети в гр. Хасково Обяви за Таблети в гр. Пазарджик Обяви за Таблети в гр. Бургас Обяви за Таблети в гр. Перник Обяви за Таблети в гр. Видин Обяви за Таблети в гр. Плевен Обяви за Таблети в гр. Велико Търново Обяви за Таблети в гр. Шумен Обяви за Таблети в гр. Добрич Обяви за Таблети в гр. Благоевград Обяви за Таблети в гр. Враца Обяви за Таблети в гр. Левски Обяви за Таблети в гр. Сливен Обяви за Таблети в гр. Ямбол Обяви за Таблети в гр. Търговище Обяви за Таблети в гр. Силистра Обяви за Таблети в гр. Горна Оряховица Обяви за Таблети в с. Лозен Обяви за Таблети в гр. Димитровград Обяви за Таблети в гр. Казанлък Обяви за Таблети в гр. Разград Обяви за Таблети в гр. Смолян Обяви за Таблети в гр. Дупница Обяви за Таблети в гр. Омуртаг Обяви за Таблети в гр. Нова Загора Обяви за Таблети в гр. Карлово Обяви за Таблети в гр. Сандански Обяви за Таблети в гр. Кюстендил Обяви за Таблети в гр. Елин Пелин
Подобни предложения: Таблети 10 инча на изгодни цени , Офис бюро цени варна , Евтин гардероб софия