Навигации Prestigio

Намерихме 17 обяви
90 лв
40 лв
149 лв
гр. Хасково, Орфей
169 лв
50 лв
с. Лозен, София-град
100 лв
гр. Варна, Възраждане 1
60 лв
гр. Ловеч
150 лв
гр. Пазарджик
25 лв
гр. София, Обеля 2
5 лв
гр. Пловдив, Тракия
159 лв
гр. Хасково, Орфей

Високото търсене на GPS навигации, води със себе си и голямо разнообразие на продукти, които се предлагат на пазара. Това прави избора на такъв тип устройство доста труден, а понякога и объркващ. В зависимост от функционалностите и качеството на изработката, цените могат да бъдат доста високи, но ако търсите безкомпромисен апарат на достъпна цена, моделите на Prestigio определено имат какво да ви предложат. 

Кога ни е нужна навигация Prestigio

Ако сте от тези шофьори, които не са доволни от ограничените възможности на мобилните GPS приложения, предложенията на Prestigio ще предоставят това, от което имате нужда, за да се справите с трудностите по пътя. Устройствата изчисляват маршрута до предварително зададена цел и ви навигират чрез гласови команди. Те разполагат с актуализирани данни за състоянието на трафика, както и за настоящи ремонти дейности по избрания от вас маршрут, чрез които ви помагат да съкратите времетраенето на пътуването. 

За какви превозни средства е подходяща

GPS навигацията на Prestigio е подходяща както за водачи на леки автомобили, така и за професионалисти. Устройствата предлагат настройването на дължина, ширина и височина на превозното средство, което ги прави подходящи за ползване от шофьори на: 

  • бусове;
  • автобуси;
  • тежкотоварни камиони.

Как Bazar.bg помагат в избора ни

В сайта Bazar.bg ще разберете, че множеството обяви на едно място улесняват вашия избор. Разгледайте, сравнете и изберете модела, който отговаря на нуждите ви!

Обяви за Телефони Обяви за Аксесоари и части за телефони Обяви за Aудио техника Обяви за TV техника Обяви за Битова техника Обяви за Фотоапарати и камери Обяви за Лаптопи Обяви за Настолни компютри Обяви за Компютърна периферия Обяви за Компютърни компоненти и части Обяви за Мрежово оборудване Обяви за Таблети Обяви за Електронни четци Обяви за Игри и Конзоли Обяви за Видеонаблюдение, СОТ Обяви за Навигация Обяви за Дронове и аксесоари Обяви за Смарт гривни Обяви за Друга електроника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Ремонт на компютри и офис техника
Обяви за Prestigio в гр. Хасково Обяви за Prestigio в гр. София
Подобни предложения: Модели кошари с шкафчета , Цена на картини в пловдив евтини , Акумулаторни колички инвалидни нови пазар