Зареждане...

Стационарни телефони и факсове

Оценка 4.7 от 21 гласа.
Намерихме 847 обяви
TOP обява
20 лв
гр. Добрич, Център
15 лв
гр. София, Лозенец
8 лв
гр. София, Манастирски ливади
12 лв
35 лв
гр. Бургас, Център
50 лв
гр. Пловдив
15 лв
Не е указана
30 лв
гр. София, Драгалевци
35 лв
12 лв
гр. София, Манастирски ливади
24 лв
гр. София, Манастирски ливади
8 лв
гр. София, Манастирски ливади
5 лв
35 лв
гр. Плевен

Въпреки развитието на смартфоните, традиционните телефони успяват да запазят своето значение в ежедневието ни. Водещи бизнеси и държавни институции продължават да поддържат своята стационарна връзка със света. 

Какво представлява стационарният телефон

Стационарният телефон е предшественик на смартфоните. Той е свързан посредством меден или оптичен кабел и се ползва за осъществяване на разговори между далечни точки. Неговата популярност се базира на историческото му значение, по-ниска цена и по-висока сигурност. Някои модели имат вградени батерии, което им позволява да бъдат ползвани и по време на авария.

За какво се използва факс апаратът

Факс апаратите са разновидност на стационарните телефони. Те включват в себе си не само възможност за разговор, но и за пренасяне на данни посредством сканиране и принтиране. Според начина си на принтиране, те могат да бъдат лазерни или термотрансферни.

Защо все още има търсене за тях

Въпреки развитието на интернет технологиите през последното десетилетие, този тип устройства запазват своята популярност. Те се използват както от малки, така и от големи бизнеси, благодарение на своята:

  • сигурност - нито разговорът, нито изпратените документи са достъпни извън телефонната мрежа;
  • бързина - без сложните менюта и настройки, този тип устройства предлагат по-бърза алтернатива;
  • достъпност - цените на устройствата и абонаментите са изключително ниски.

Защо да изберем Bazar.bg

В Bazar.bg ще откриете актуални обяви за нови и втора употреба устройства. Разгледайте и поръчайте това, от което се нуждаете!

Обяви за Телефони Обяви за Аксесоари и части за телефони Обяви за Aудио техника Обяви за TV техника Обяви за Битова техника Обяви за Фотоапарати и камери Обяви за Лаптопи Обяви за Настолни компютри Обяви за Компютърна периферия Обяви за Компютърни компоненти и части Обяви за Мрежово оборудване Обяви за Таблети Обяви за Електронни четци Обяви за Игри и Конзоли Обяви за Видеонаблюдение, СОТ Обяви за Навигация Обяви за Дронове и аксесоари Обяви за Смарт гривни Обяви за Друга електроника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Ремонт на компютри и офис техника
Обяви за Стационарни телефони и факсове в гр. София Обяви за Стационарни телефони и факсове в гр. Варна Обяви за Стационарни телефони и факсове в гр. Пловдив Обяви за Стационарни телефони и факсове в гр. Русе Обяви за Стационарни телефони и факсове в гр. Стара Загора Обяви за Стационарни телефони и факсове в гр. Габрово Обяви за Стационарни телефони и факсове в гр. Плевен Обяви за Стационарни телефони и факсове в гр. Враца Обяви за Стационарни телефони и факсове в гр. Бургас Обяви за Стационарни телефони и факсове в гр. Шумен Обяви за Стационарни телефони и факсове в гр. Видин Обяви за Стационарни телефони и факсове в гр. Димитровград Обяви за Стационарни телефони и факсове в гр. Пазарджик Обяви за Стационарни телефони и факсове в гр. Силистра Обяви за Стационарни телефони и факсове в гр. Сливен Обяви за Стационарни телефони и факсове в гр. Благоевград Обяви за Стационарни телефони и факсове в гр. Хасково Обяви за Стационарни телефони и факсове в гр. Добрич Обяви за Стационарни телефони и факсове в гр. Велико Търново Обяви за Стационарни телефони и факсове в гр. Козлодуй Обяви за Стационарни телефони и факсове в гр. Търговище Обяви за Стационарни телефони и факсове в гр. Разград Обяви за Стационарни телефони и факсове в гр. Ямбол Обяви за Стационарни телефони и факсове в гр. Кърджали Обяви за Стационарни телефони и факсове в гр. Перник Обяви за Стационарни телефони и факсове в гр. Кюстендил Обяви за Стационарни телефони и факсове в гр. Смолян Обяви за Стационарни телефони и факсове в гр. Севлиево Обяви за Стационарни телефони и факсове в гр. Горна Оряховица Обяви за Стационарни телефони и факсове в гр. Монтана Обяви за Стационарни телефони и факсове в гр. Свищов Обяви за Стационарни телефони и факсове в гр. Костинброд Обяви за Стационарни телефони и факсове в гр. Сопот Обяви за Стационарни телефони и факсове в гр. Ловеч Обяви за Стационарни телефони и факсове в гр. Казанлък Обяви за Стационарни телефони и факсове в гр. Мизия
Подобни предложения: Дървени спални комплекти втора употреба , Бургас гардероб втора употреба , Градински мебели втора употреба