Зареждане...

Телефони Samsung

Оценка 4.5 от 237 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 3 162 обяви
TOP обява
500 €
гр. Варна, Централна поща
TOP обява
1 799 лв
30 лв
гр. София
520 лв
гр. Благоевград
80 лв
гр. Варна, ЗК Тракия
150 лв
гр. Дупница, Кюстендил
210 лв
гр. София
77 лв
гр. София, Гевгелийски
70 лв
гр. Ботевград, София област
300 лв
гр. Варна
100 лв
гр. Перник, Клепало
255 лв
гр. Бургас, Център
44,99 лв
гр. Димитровград, Хасково
65 лв
гр. Ботевград, София област
320 лв
гр. Стара Загора, Център
70 лв
гр. Димитровград, Хасково
520 лв
гр. Хасково
170 лв
гр. Ловеч, Вароша
160 лв
гр. Варна, Образцов дом
130 лв
гр. София

Самсунг

Определено може да се каже, че марката Самсунг се очерта като една от най-търсените и купувани на българския пазар. Това е най-известната в света марка в момента, а най-популярни са моделите “Samsung Galaxy”, които са предпочитани както заради изключителната си бързина и лекота, с която работят, така и със страхотния си дизайн. Според мнозина едно от техните големи предимства е, че работят с операционна система “Android”, която се счита за най-добрата в момента.

Покупка втора ръка

Определено, винаги един от най-неприятните моменти е цената, която неизменно е фактор при вземане на решение. Най-известните серии от тази марка са съответно и най-скъпи, но ако поръчаме онлайн, все още има шанс да открием добри цени.

Как ни помага bazar.bg

Bazar.bg предлага възможността да избираме измежду стотици обяви на смартфони втора ръка, като по този начин насочва избора ни в правилната посока. Но не забравяйте да избирате внимателно при покупка втора употреба. Задължително гледайте следното:

  • Как изглежда устройството;
  • Голяма ли е разликата с цените на чисто новите устройства;
  • Има ли следи от нараняване;
  • Работи ли;
  • Колко е ползван;
Обяви за Телефони Обяви за Аксесоари и части за телефони Обяви за Aудио техника Обяви за TV техника Обяви за Битова техника Обяви за Фотоапарати и камери Обяви за Лаптопи Обяви за Настолни компютри Обяви за Компютърна периферия Обяви за Компютърни компоненти и части Обяви за Мрежово оборудване Обяви за Таблети Обяви за Електронни четци Обяви за Игри и Конзоли Обяви за Видеонаблюдение, СОТ Обяви за Навигация Обяви за Дронове и аксесоари Обяви за Смарт гривни Обяви за Друга електроника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Ремонт на компютри и офис техника
Обяви за Samsung в гр. София Обяви за Samsung в гр. Русе Обяви за Samsung в гр. Варна Обяви за Samsung в гр. Пловдив Обяви за Samsung в гр. Велико Търново Обяви за Samsung в гр. Видин Обяви за Samsung в гр. Стара Загора Обяви за Samsung в гр. Бургас Обяви за Samsung в гр. Плевен Обяви за Samsung в гр. Добрич Обяви за Samsung в гр. Пазарджик Обяви за Samsung в гр. Благоевград Обяви за Samsung в гр. Хасково Обяви за Samsung в гр. Враца Обяви за Samsung в гр. Габрово Обяви за Samsung в гр. Монтана Обяви за Samsung в гр. Левски Обяви за Samsung в гр. Сливен Обяви за Samsung в гр. Шумен Обяви за Samsung в гр. Кърджали Обяви за Samsung в гр. Силистра Обяви за Samsung в гр. Казанлък Обяви за Samsung в гр. Ямбол Обяви за Samsung в гр. Търговище Обяви за Samsung в гр. Перник Обяви за Samsung в гр. Попово Обяви за Samsung в гр. Горна Оряховица Обяви за Samsung в гр. Димитровград Обяви за Samsung в гр. Разград Обяви за Samsung в гр. Несебър Обяви за Samsung в гр. Кюстендил Обяви за Samsung в гр. Бяла Слатина Обяви за Samsung в гр. Мездра Обяви за Samsung в гр. Тетевен Обяви за Samsung в гр. Смолян Обяви за Samsung в гр. Ловеч
Подобни предложения: Кревати втора употреба , Варна скрин втора употреба цени , Спални втора ръка враца