Телефони Allview

Оценка 5 от 3 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 15 обяви
Не е указана
гр. Благоевград, Първа промишлена зона
90 лв
гр. Стара Загора, Индустриална зона - изток
77 лв
гр. Димитровград, Хасково
90 лв
160 лв
10 лв
гр. Горна Оряховица, Велико Търново
330 лв
139 лв
гр. Стара Загора, Операта
33 лв
гр. София, Левски Г
20 лв
гр. Стара Загора, Аязмото
30 лв
319 лв
гр. Стара Загора, Самара 1
20 лв
гр. Пловдив
100 лв
гр. Пловдив, Мараша
40 лв
гр. Стара Загора, Ремиза

Телефони Allview – сериозен играч на технологичния пазар от Румъния

Кой казва, че мобилните телефони са запазена територия на западните и азиатските производители? Най-известната румънска марка се оказва реална конкуренция на Балканите за тях.

С какво се отличават телефоните Allview

Компанията е основана в нашата северна съседка (град Брашов) през 2002 година. Сред главните продукти в каталога ѝ днес се нареждат смартфони, таблети, ноутбуци и аксесоари. Частите за продуктите се изработват при различни партньори на марката в Китай. На румънска почва брандът се нарежда на трето място по продажби в своя сектор, воден единствено от Samsung и Huawei.

През 2017 г. производителят лансира на пазара първият смартфон (X4 Soul Infinity) с виртуален асистент на румънски език. През 2018 г. се появява и X5 Soul Pro – първият продукт със заоблени ъгли и двойна камера.

Защо потребителите питат за тях

Allview предлагат реална алтернатива на масово познатите имена в света на мобилните технологии. Въпреки значително по-ниската си цена обаче, смартфоните на компанията притежават всички отличителни белези на продуктите от своя клас:

  • високо качество на звука;
  • операционна система Android;
  • отлична камера;
  • батерия с голям капацитет.

Какви модели от марката има в Bazar.bg

В тематичния ни раздел, отделен за румънския производител ще откриете:

  • нови неизползвани модели;
  • апарати втора употреба с леки следи от употреба;
  • евтини модели с леки дефекти;
  • смартфони;
  • телефони с копчета.

Разгледайте обявите ни и снимките към тях. Всеки продавач ясно е описал предимствата на предлагания от него продукт, както и евентуалните дефекти. Очакват ви интересни и доста изгодни. Не пропускайте да се възползвате от някоя от атрактивните оферти!

Обяви за Телефони Обяви за Аксесоари и части за телефони Обяви за Aудио техника Обяви за TV техника Обяви за Битова техника Обяви за Фотоапарати и камери Обяви за Лаптопи Обяви за Настолни компютри Обяви за Компютърна периферия Обяви за Компютърни компоненти и части Обяви за Мрежово оборудване Обяви за Таблети Обяви за Електронни четци Обяви за Игри и Конзоли Обяви за Видеонаблюдение, СОТ Обяви за Навигация Обяви за Дронове и аксесоари Обяви за Смарт гривни Обяви за Друга електроника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Ремонт на компютри и офис техника
Обяви за Allview в гр. Стара Загора
Подобни предложения: Евтини маси и столове шумен , евтини спални град пазарджик , Евтини гардероби в стара загора