Телефони Sony

Оценка 4.5 от 101 гласа.
Намерихме 431 обяви
195 лв
гр. Добрич, Иглика
5 лв
130 лв
160 лв
гр. Враца, Център
185 лв
гр. София, Света Троица
90 лв
гр. Варна, Зимно кино Тракия
750 лв
гр. София, Студентски град
25 лв
гр. София, Зона Б-5
120 лв
20 лв
100 лв
гр. София, Зона Б-18
100 лв
50 лв
гр. София, Зона Б-5
100 лв
100 лв
гр. Дряново, Габрово
130 лв
гр. Варна, Централна поща
90 лв
110 лв
гр. Варна, Център
10 лв
гр. Нова Загора, Сливен
250 лв
гр. София
120 лв
гр. Варна, Образцов дом
40 лв
гр. Плевен, Мара Денчева
99 лв
гр. Велико Търново, Бузлуджа
45 лв

Телефони Sony – класата е от значение

Когато си изградил име, превърнало се в нарицателно в света на технологиите, не е трудно да си конкурентен и в сферата на мобилните телефони. Просто трябва да правиш това, което умееш най-добре: продукти с перфектно качество.

Защо телефоните Sony продължават да са актуални

От 1955 година до днес японската компания е успяла да завоюва водеща позиция в изключително конкурентния свят на музикалната и филмовата индустрия, интерактивните забавления и електрониката. Корпорацията притежава най-големия в света музикален издателски лейбъл, една от най-печелившите филмови компании, най-мащабния бизнес с видео конзоли, един от лидерите е в производство на музикална, фото техника и смарт телевизори.

Направлението на компанията, занимаващо се с производство на мобилни телефони е Sony Mobile. Не е изненада, че също е сред големите световни имена в бранша, нали?

Умните телефони на марката предлагат комбинация от най-добрите технологии, висококачествено съдържание и услуги.

Кои са техните предимства

Фактът, че компанията години наред разработва едни от най-качествените видео и аудио продукти няма как да не даде отражение на класата на смартфоните ѝ, които се отличават с изключителни характеристики:

  • подобрени цветове, контраст и яснотата на дисплея с HDR remaster;
  • перфектен звук на обаждането и при възпроизвеждане на музика;
  • съчетаване на няколко камери, отличаващи се с креативност, гъвкавост и безупречно изображение, разработени в сътрудничество с екипа на бранда, създаващ цифрови фото и кинокамери.

Операционната система е Android.

Как да подберем правилния смартфон според Bazar.bg

Марката често е водеща при избора на техника. Ако това е и вашият ключов критерий, използвайте опциите на търсачката в нашия онлайн базар. Може да прецизирате търсенето и по максимална и минимална цена, състояние на апарата (нов, втора употреба), както и да въведете ключова дума. Разгледайте снимките, обърнете внимание на показателите. Всеки ден новите обяви в сайта ни предлагат отлични възможности. Възползвайте се!

Обяви за Телефони Обяви за Аксесоари и части за телефони Обяви за Aудио техника Обяви за TV техника Обяви за Битова техника Обяви за Фотоапарати и камери Обяви за Лаптопи Обяви за Настолни компютри Обяви за Компютърна периферия Обяви за Компютърни компоненти и части Обяви за Мрежово оборудване Обяви за Таблети Обяви за Електронни четци Обяви за Игри и Конзоли Обяви за Видеонаблюдение, СОТ Обяви за Навигация Обяви за Дронове и аксесоари Обяви за Смарт гривни Обяви за Друга електроника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Ремонт на компютри и офис техника
Обяви за Sony в гр. София Обяви за Sony в гр. Пловдив Обяви за Sony в гр. Варна Обяви за Sony в гр. Русе Обяви за Sony в гр. Плевен Обяви за Sony в гр. Стара Загора Обяви за Sony в гр. Видин Обяви за Sony в гр. Бургас Обяви за Sony в гр. Велико Търново Обяви за Sony в гр. Добрич Обяви за Sony в гр. Пазарджик Обяви за Sony в гр. Габрово Обяви за Sony в гр. Враца Обяви за Sony в гр. Попово Обяви за Sony в гр. Търговище Обяви за Sony в гр. Разград Обяви за Sony в гр. Шумен Обяви за Sony в гр. Сливен Обяви за Sony в гр. Смолян Обяви за Sony в гр. Хасково Обяви за Sony в гр. Благоевград Обяви за Sony в гр. Казанлък Обяви за Sony в гр. Карлово Обяви за Sony в гр. Бяла Слатина Обяви за Sony в гр. Кърджали
Подобни предложения: Продажба на гардероби втора употреба , Ъглови бюра втора употреба , Гардероб пловдив втора употреба