Nintendo конзоли и игри

Оценка 4.6 от 81 гласа.
Намерихме 981 обяви
359 лв
гр. Севлиево, Габрово
240 лв
15 лв
46 лв
гр. София, Гео Милев
Не е указана
Не е указана
гр. Враца
10 лв
гр. Враца
49 лв
гр. Асеновград, Пловдив
40 лв
гр. Севлиево, Габрово
10 лв
гр. Лясковец, Велико Търново
5 лв
гр. Благоевград, Запад
15 лв
гр. Казанлък, Стара Загора
Не е указана
гр. Бургас, Център

Какво ни дава конзолата за игри Nintendo

Гейминг манията заразява, без да подбира по възраст. Сред феновете ѝ са както милиони деца по целия свят, така и доста от техните родители. Ако и във вашия дом има такива, и планирате покупка на ново оборудване за игри, вижте какви са опциите при Nintendo.

Какво представлява конзолата Nintendo

Домашната конзола е интерактивно устройство, което предлага забавление за свободното време. Проектирана е основно за видео игри, но съвременните модели разполагат с още много функции за обработка на мултимедия.

Ако в началото конзолите са допълнителни устройства, които трябва да се включат към външен монитор (телевизор или компютър), то последните модели разполагат със собствен екран, на който могат да се възпроизвеждат филми, снимки, музика. В комплекта все още има и кабел, който позволява включване към по-голяма медия. Има и два джойстика за двама играчи.

Какви игри може да играете на нея

С различните модели на конзолите Nintendo можете да играете разнообразните версии на:

  • Fifa;
  • Dragon Ball;
  • Minecraft;
  • NBA;
  • Super Mario;
  • Street Fighter;
  • Syberia;
  • Adventure Island;
  • Tanks и много други.

Защо да ги закупим от Bazar.bg

Хората, които не са запалени по това забавление, трудно могат да разберат сумите, които феновете на гейминга инвестират в своето домашно оборудване и в отделните игри. Но когато става дума за висока класа, а Nintendo определено е еталон в сферата, инвестицията си заслужава.

Ако обаче търсите топ качество, а разполагате с ограничен бюджет, ние идваме на помощ. На нашите страници ще откриете стотици обяви за качествени конзоли, комплекти, аксесоари и игри на изгодни цени. Възползвайте се!

Обяви за Телефони Обяви за Аксесоари и части за телефони Обяви за Aудио техника Обяви за TV техника Обяви за Битова техника Обяви за Фотоапарати и камери Обяви за Лаптопи Обяви за Настолни компютри Обяви за Компютърна периферия Обяви за Компютърни компоненти и части Обяви за Мрежово оборудване Обяви за Таблети Обяви за Електронни четци Обяви за Игри и Конзоли Обяви за Видеонаблюдение, СОТ Обяви за Навигация Обяви за Дронове и аксесоари Обяви за Смарт гривни Обяви за Друга електроника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Ремонт на компютри и офис техника
Обяви за Nintendo в гр. София Обяви за Nintendo в гр. Пловдив Обяви за Nintendo в гр. Шумен Обяви за Nintendo в гр. Видин Обяви за Nintendo в гр. Бургас Обяви за Nintendo в гр. Варна Обяви за Nintendo в гр. Севлиево Обяви за Nintendo в гр. Русе Обяви за Nintendo в гр. Враца Обяви за Nintendo в гр. Плевен Обяви за Nintendo в гр. Разград Обяви за Nintendo в гр. Горна Оряховица Обяви за Nintendo в гр. Сливен Обяви за Nintendo в гр. Хасково Обяви за Nintendo в гр. Перник Обяви за Nintendo в гр. Асеновград Обяви за Nintendo в гр. Стара Загора Обяви за Nintendo в гр. Аксаково Обяви за Nintendo в гр. Пазарджик Обяви за Nintendo в гр. Карлово Обяви за Nintendo в гр. Костенец Обяви за Nintendo в гр. Лясковец Обяви за Nintendo в гр. Омуртаг Обяви за Nintendo в гр. Добрич Обяви за Nintendo в гр. Казанлък
Подобни предложения: Град шумен бюро за компютър , Спални комплекти с ъглови легла плевен , Мебели втора употреба спални