Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/10
Добавена 22 апр, 06:34 ч.
California Versa Duster 63240
50 лв
Състояние: Ново
Тип мпс: Автомобили и джипове
Aксесоар: Други
Описание
Оригиналният California Versa Duster е предназначен за различни видове употреба. Разполага с три приставки: памучен прахоуловител пропит с восък, микрофибърен прахоуловител и две подложки от микрофибър за стъкла и огледала. Памучният прахоуловител има специално обработени с восък памучни нишки, които буквално отстраняват праха, а микрофибърен прахоуловител ефективно улавя прах и мръсотия от голямо разнообразие от повърхности. Подложките от микрофибър се отличават със специална тъкан, която има вълновидни ръбове, които привличат мръсотия и прах, но не надраскват. Дръжката се върти на 180 градуса, като се издърпва, завърта и се вкарва. За закрепване на различните подложки към основата се използват специални закопчалки с куки и примки. Преминаването от една към друга отнема само секунди. Подложките от микрофибър се закрепват към основата с еластична лента. Почистете праха от всяко превозно средство, мотоциклет, RV или лодка. Клиновидната форма влиза в ъглите с лекота и работи дори около скоростния лост. Подложката от микрофибър може да се използва за привеждане на почти всяка повърхност до оригиналния й блясък. Подложката от микрофибър може ефективно и бързо да почисти автомобилните стъкла и огледала.
Не просто местете праха наоколо, а го отстранете с California Versa Duster. Просто прикрепете правилната почистваща подложка: обработената с восък за прах, микрофибърната за окончателно полиране или една от двете подложки от микрофибър за прозорци и огледала. Всички подложки имат заострен връх, за да достигат до трудни за достигане кътчета и могат да се перат и използват многократно в продължение на години.
California Versa Duster е оригинален купуван от САЩ.
//www.youtube.com/embed/Aze_ugIuRW4
В Bazar.BG от 24 септември 2018г.
Последно активен вчера в 00:46 ч.
Филипово
гр. Пловдив
Карта
Преглеждания: 196
Отмени
гр. Пловдив, Филипово
 
Още подобни обяви от Филипово, гр. Пловдив
Обратно към обявата
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar