Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/1
Добавена 07 апр, 15:12 ч.
Подложки за пръсти за почистване на зъбите на Кучето 50 бр. - Canosept Dental Care - Модел: 250666
23,95 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Вид: Други
Описание
  • Модел: 250666

Подложки за пръсти Canosept Dental Care за кучета
Съдържание: 50 подложки
Лесно почистване на зъбите на кучето с практични подложки за пръсти
Без досадно боравене с четката и пастата за зъби
Намалете плаката и осигурете свеж дъх
Устата и зъбите на вашето куче изискват специални грижи. Храната, играчките и странното лакомство оставят следи, които трябва да се отстраняват редовно. Използвани ежедневно, Canosept Dental Care Finger Pads осигурява ефективно почистване на зъбите на кучето и по този начин добра устна хигиена. Ефективната формула намалява образуването на плака и насърчава свеж дъх. Специално разработената подложка за пръсти прави четката и пастата за зъби излишни. Интуитивно следете формата на зъбите с пръста си и се адаптирайте към движението на вашето куче.
Практичната кутия с дозатор съдържа 50 подложки за пръсти, които трябва да се използват в рамките на 3 месеца след отваряне. За цялостна грижа препоръчваме също подложките за грижа за очите Canosept и подложките за пръсти за грижа за ушите.
Свикнете кучето с миризмата и текстурата на възглавничката на пръстите. Разтрийте нежно зъбите и венците с кръгови движения. Повторете нанасянето с нова подложка, ако е необходимо.
Почиствайте зъбите на кучето ежедневно за най-добри резултати. Освен това се препоръчва редовно посещение при ветеринаря.

882 рейтинг
В Bazar.BG от 19 май 2019г.
Последно активен вчера в 10:19 ч.
гр. София
София-град
Карта
Преглеждания: 441
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar