Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/7
Добавена 05 мар, 09:50 ч.
1242 Четка за кучета и котки Furminator
15 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0876680384 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

Четка за сресване и събиране на косми от кучета и котки

Почистването след домашните любимци е необходимо. Да разбира се, обожаваме ги, но това е доста досадна и трудоемка задача. Ефекта е от подстригване на козината е временен и неефективен. Представяме ми Furminator - вашия нов уред за борба с множеството косми из дома ви. Продукта прави разресването изключително лесно за вас и напълно безопасно за домашните любимци.


Един от най-големите плюсове за вашия домашен любимец (независимо дали е котка или куче) ще предотварати падането на множество косми. Друго много голямо предимство е, че при почистване (облизване на козината) няма да погълнат голямо количество козина, която дразни стомаха и доста често предизвикват дискомфорт и повръщане.


Furminator е значително по-ефективна и надеждна от останалите четки, защото намалява количеството излишна козина с до 90%. Освен това продукта е създаден, за да се постигат професионални резултати. Вече няма да е необходимо да ходите постоянно след тях и да метете паднали косми.


ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Направен е от медицинска стомана

Почиства се лесно

Удобна дръжка

Безопасен за вас и домашните ви любимци

Подходящ за животни с дълга и къса козина


160 рейтинг
В Bazar.BG от 12 ноември 2020г.
Последно активен вчера в 23:26 ч.
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 910
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar