Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/14
Добавена 20 юни, 11:02 ч.
Лед Крушки TitaN 24 *CANBUS* H1 H3 H4 H7 H11 HB3 HB4 +Подарък LED T10
140 лв
Състояние: Ново
Тип мпс: Автомобили и джипове
Aксесоар: LED крушки и светлини
Описание
Ново поколение Лед Крушки за фарове с превъзходни характеристики на лъча с повишеха яркост. Те са стилни и с висока мощност от 55W. Вакумния меден компонент (топлинна тръба) охлажда 200 пъти по-ефективно от стандартния меден профил ,който се използва при стандартните лед крушки.Когато шофирате на тъмно вие разчитате само на фаровете си. Периферното и челното зрение са от съществено значение за подобряване на безопаснотта и способността ви за по-добро шофиране. Тези лед крушки ще Ви осигурят перфекто осветяване с технологи от последни поколение:Cutting-Edge LED Техлогия: LED крушките използват най-новите многоядрени светодиодни чипове CREE XPG, които превъзхождат всички други лед чипове за коли.. Чиповете G-XP са базирани на XD14 технология, разработени от CREE, този специялен LED чип няма празнина между диодите, което му осигурява същата функция като с оригиналната крушка с нажежаема жичка, по този начин се постига по-голяма точност на лъча.За топлинното управление на LED крушките са изработени от най-висококачествения алуминиев материал 6063, предназначен за приложения в самолети и космически кораби. Този материал има невероятни качества на разсейване на топлината, както и е 100% устойчив на корозия при автомобилни приложения. В долната част на радиатора лежи високоскоростен вентилатор с двоен лагер, който е напълно водоустойчив! Ако вентилаторът спре да работи, интелигентната система за топлинно управление вътре в крушката ще намали мощността на диодите , докато не са безопасни за употреба. Имайки предвид, че тези крушки могат да бъдат до 3 пъти по-ярки от оригиналните ви крушки, дори с мощност 50%. Лед крушките имат вградена интелигентна верига на вентилатора, която увеличава скоростта на охлаждащия вентилатор, колкото е необходимо, за да е възможно най-тиха, когато е възможно. Системите на автомобила разчитат показания на оригиналната халогенна крушка, за да определят дали крушките ви работят правилно. Казано по-просто, когато инсталирате LED крушка за фарове, тази функция понякога определя, че крушката е изгоряла или липсва и ще доведе до неизправност на колата. Понякога това означава, че те изобщо не се включват, друг път те мигат, а понякога изведнъж ще се изключат, докато шофирате! Всички тези неща се решават от вградената интегрална верига CANBUS.

Подходящи за всички превозни средства. Подхождящи за фарове с лупи и рефлектор.Моделите Н4 и Н13 са на 150 лв за комплектМодели: H1 H3 H4 H7 H8 H9 H10 H11 H13 H15 H16 H27 HIR2 HB3 HB4 - 9005 9006 9012Технически характесристики: Smart MaX 5

*55w на крушка

*12000 лумена на крушка

*G-XP LED чипове

*Входно напрежение: 8-32V DC

*Цветна температура: 6000K

*Алуминий: 6063

*Водоустойчив: IP 67

*CANBUS драйвер

*1 години гаранция

*Лесна инсталацияУказаната цена е за 2 броя фарови лед крушки + Подарък 2 броя Лед крушки Т10... Към всеки закупен комплект получавате БЕЗПЛАТНО две водоустойчиви диотчета за габарита T10 CANBUS.Диотчетата не горят като другите поради вградената защита и имат изключително дълъг живот на работа. За въпроси и повече информация пишете или звънете.

//www.youtube.com/embed/https://youtu.be/lj_r3FTQWVQ
Оценка 4.5 от 36 гласа.
PREMIUM
5229 рейтинг
В Bazar.BG от 12 ноември 2012г.
Последно активен вчера в 12:55 ч.
Доставя с отстъпка

Телефон(и): 0889904680
https://ledcar2000.com/
гр. Горна Оряховица
Велико Търново
Карта
Преглеждания: 3116
Отмени
гр. Горна Оряховица, Велико Търново
 
Обратно към обявата