Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/18
Добавена 08 мар, 14:07 ч.
3000053752 Държач за телефон монтаж на сенника на автомобила,офиса,дома 46080
21 лв
Състояние: Ново
Тип мпс: Автомобили и джипове
Aксесоар: Интериорни аксесоари
Описание

1080 въртяща щипка за кола монтаж на сенника. Държач за мобилен телефон .Универсална стойка за телефон за iPhone XS GPS Стойка за огледало за обратно виждане. Автомобилна щипка
Описание:
Стойка за телефон за сенника на автомобила, която нарушава традиционния начин на използване, с нов дизайн и ново изживяване.
В същото време това е многофункционална скоба, която може да се монтира на огледалото за обратно виждане на автомобила, шибедаха на автомобила, задната седалка на автомобила, кухнята, трапезарията, спалнята и дори за онлайн часовете за ученици.
Накратко, може да се използва навсякъде, където може да бъде монтирана чрез защипване.

Особеност:
Кажете сбогом на традиционните момнтажи на изпускателни отвори за въздух, дизайн на инсталация с вендуза. Иновативен монтаж на сенник с еластична щипка, 1080 градуса свободно завъртане.
1080 ° свободно въртене. Дава ви желания ъгъл, независимо къде е поставен , можете да намерите ъгъла, който искате.
Може да се използва вертикално. Мобилният телефон няма да падне, когато е поставен с главата надолу, много сценарии използват многоъгълно завъртане, безплатна настройка, по-добро потребителско изживяване.
Повече внимание към детайла. Дизайнът с форма на богомолка прави продукта по-интересен, детайлите на аеро-боядисаните бутони показват вкуса, високоякостната галванична пружина е захваната здраво без деформация, а текстурата от въглеродни влакна от висок клас е по-подходяща за автомобила.
Голям отвор за всички модели. Специални материали + здрави пружинни скоби са стегнати и не се деформират, адаптират се към AR навигация в реалния свят и правят шофирането по-забавно. Насладете се на по-доброто използване на технологичната скоба за сенник, новия навигационен режим AR, лесно пътуване и по-безопасно.
Универсален за всички видове мобилни телефони. Рамото на скобата може да се регулира гъвкаво, подходящо за мобилни телефони от 4 инча до 7,2 инча, универсално за Apple и Android, като употребата не е ограничена.

Спецификация:
Артикул: Стойка за телефон за кола
Начин на употреба: сенник
Материал: ABS
Приложима : кола, дом,офис
Характеристики: удобна щипка, можете да монтирате където искате, удобна за бърз демонтаж и монтаж.
Приложение: мобилен телефон
Цвят: черен(по избор)
Размер на цветната кутия на един продукт: 185 * 120 * 75 мм / 7,28 * 4,72 * 2,95 ''
Тегло бруто: 134гр


PREMIUM
6160 рейтинг
В Bazar.BG от 12 ноември 2012г.
Последно активен днес в 11:07 ч.
https://www.autoexpressbg.com/
гр. Горна Оряховица
Велико Търново
Карта
Преглеждания: 191
Отмени
гр. Горна Оряховица, Велико Търново
 
Обратно към обявата
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar