Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/15
Добавена 12 юни, 14:08 ч.
Продава КЪЩА, гр. Трявна, област Габрово
140 000 лв (773 лв. кв. м.)
Тип сделка: Продава Къща в гр. Трявна

Квадратура: 181 кв. м.
supercredit
Описание
Топ Естейт Недвижими имоти Ви предлага триетажна къща ново строителство в централната част на гр. Трявна. Разгънатата застроена площ на къщата е 180,71 кв.м, разпределена между три апартамента със самостоятелни входове, даващи възможност за използване на имота като къща за гости, но също така е възможно обединяването им в едно общо жилище за лично ползване. Всеки един от апартаментите е планиран да разполага със спалня, дневна с кухненска част, баня с тоалетна и дрешник. Степента на завършеност на къщата е на акт 14, като е изцяло изпълнена външно, а вътрешно се нуждае от довършителни дейности. Строителството е изпълнено по съвременни стандарти, като е поставена хидроизолация и топлоизолация, покрива е с керемиди Брамак Атика, а под тях е застлано фолио на Брамак и ламперия с дебелина 2,5 см, а обшивката на покрива и улуците са от хромникел. Площта на парцела е 310 кв.м. Имотът се намира на асфалтова улица с целогодишен достъп в близост до историческата стара част на Трявна, популярна и посещавана целогодишно от туристи, като поради това имота е подходящ, както за лично ползване, така и за отдаване под наем. Номер на оферта 266. We speak English.

ВАЖНО! Офертите на Топ Естейт се качват първо във фейсбук страницата на Топ Естейт Недвижими имоти и www.topestate.bg и ще бъдат качвани в порталите за недвижими имоти след 24 часа. Нашите клиенти получават съдействие при кредитиране в банкови институции, детайлна проверка на документите на имота и персонално обслужване съобразено с техните изисквания и нужди. Възползвайте се!
В Bazar.BG от 03 май 2022г.
Последно активен 14 юни в 13:57 ч.
гр. Трявна
Габрово
Карта
Преглеждания: 3476
Отмени
гр. Трявна, Габрово
 
Обратно към обявата