254 722

Недвижими Имоти

Оценка 4.6 от 1403 гласа.
TOP обява
310 000 €
TOP обява
44 100 €
199 000 €
60 000 лв
гр. Вълчи дол, Варна
49 000 лв
3 000 лв
гр. Пловдив, Индустриална зона - Север
27 000 лв
с. Градина, Пловдив
20 000 лв
TOP обява
40 800 €
36 000 лв
с. Градина, Пловдив
135 000 €
гр. Бяла, Варна
330 000 лв
гр. Силистра, Запад
24 000 лв
с. Свежен, Пловдив
1 350 лв
Не е указана
гр. Шумен, 5-ти полк
450 000 €
гр. Пловдив, Индустриална зона - Север
930 000 €
гр. Пловдив, Индустриална зона - Север
1 560 000 €
120 000 €
85 000 €
45 000 €
61 656 €
TOP обява
1 000 лв
TOP обява
6,90 лв
гр. София, Горубляне

Имоти

Инвестицията в имоти винаги се е считала за най-добрата форма, под която да съхраняваме своите пари. Това може да ни донесе по-висока доходност от ценни книжа или от влог в банката.

Данъците и разходите по поддръжката на недвижимата собственост могат лесно да се обезпечат ако от нея се взима наем, а естественото повишение на цените на имотния пазар са по-високи от която и да било лихва.

Купувачи и наематели могат лесно да се намерят онлайн. Bazar.bg предлага широк спектър от обяви, които да ни насочат към това, от което се нуждаем. По този начин ще си спестим тлъстите комисионни, които агенциите искат да получат.

Кои са най-добрите градове за инвестиция

Цените на жилищата са доста различни в отделните градове, като към момента няколко града в страната държат първенството по отношение на интереса сред инвеститорите. Това са съответно София, Варна, Пловдив и Бургас.

Първото място си делят София и Варна, като черноморският град държи преднина по отношение ръста на цените на имотите като цяло. Между 5 и 10 процента са се увеличили цените във морската столица само за първите 6 месеца на 2018 година, а най-търсени райони са съответно:

  • Център;
  • Гръцка махала;
  • Червен площад;
  • ВИНС;
  • Спортна зала;
  • Чайка;
  • Левски.

Какви имоти се търсят най-много

Двустайните и тристайни жилища се радват на най-голям интерес, докато четиристайните и многостайни имоти се търсят много по-малко. Проблем при големите апартаменти цената на квадратен метър е значително по-ниска. Увеличават се и компаниите, които могат да направят експертна оценка на имота ви и да определят оптималната цена, която можете да вземете от него.

 

Aпартаменти Стаи под наем Къщи, вили Парцели, земя Бизнес имоти Гаражи и паркоместа Съквартиранти
Обяви за Имоти в гр. София Обяви за Имоти в гр. Варна Обяви за Имоти в гр. Пловдив Обяви за Имоти в гр. Стара Загора Обяви за Имоти в гр. Бургас Обяви за Имоти в гр. Велико Търново Обяви за Имоти в гр. Русе Обяви за Имоти в гр. Шумен Обяви за Имоти в гр. Плевен Обяви за Имоти в к.к. Слънчев бряг Обяви за Имоти в гр. Свети Влас Обяви за Имоти в гр. Пазарджик Обяви за Имоти в гр. Кърджали Обяви за Имоти в гр. Поморие Обяви за Имоти в гр. Банско Обяви за Имоти в гр. Благоевград Обяви за Имоти в гр. Габрово Обяви за Имоти в гр. Враца Обяви за Имоти в гр. Хасково Обяви за Имоти в гр. Перник Обяви за Имоти в гр. Созопол Обяви за Имоти в с. Равда Обяви за Имоти в гр. Банкя Обяви за Имоти в гр. Несебър Обяви за Имоти в гр. Добрич Обяви за Имоти в гр. Горна Оряховица Обяви за Имоти в м-т Ален мак Обяви за Имоти в гр. Балчик Обяви за Имоти в гр. Велинград Обяви за Имоти в гр. Търговище Обяви за Имоти в гр. Приморско Обяви за Имоти в к.к. Св.Св. Константин и Елена Обяви за Имоти в гр. Асеновград Обяви за Имоти в с. Лозенец Обяви за Имоти в гр. Бяла Обяви за Имоти в с. Марково
Подобни предложения: Продажби на картини , Продажби втора ръка инвалидни колички , Пловдив гоблени , Продажби ушити гоблени , София подарявам втора употреба врати , Пловдив евтини аломиниеви дограми , Дограма пловдив втора употреба , Бургас врати втора ръка , Пловдив евтин трикрилен гардероб с надстройка цена , Бургас евтини бюра , Бургас евтини гардроби втора рька , Пловдив бюра за компютър , Продажби на спални втора ръка , Продажби на гардероби в софия , Варна гардероби втора употреба , Продажби на легла софия , Продажби на спални в град ямбол , Варна бюро за компютър , Стайни цветя онлайн кърджали , Бургас легла втора употреба