Стаи под наем

Оценка 4.5 от 402 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 1 159 обяви
TOP обява
10 лв
с. Казичене, София-град
130 лв
гр. София, Студентски град
8 лв
гр. Царево, Бургас
280 лв
150 лв
180 лв
165 €
135 €
20 лв
гр. Петрич, Благоевград
12 лв
с. Чепинци, София-град
150 лв
180 лв
гр. Варна, ЖП Гара
300 лв
280 лв

Какви стаи под наем ще открием

За нощувка по време на бизнес пътуване, за отпуска или за дългосрочна квартира – обявите в нашия онлайн каталог покриват всички търсения, за вас остава само да изберете перфектното място.

Видове стаи

Възможностите, които собствениците на имоти предлагат под наем, включват разнообразни по големина и клас стаи. От къщи за гости в битов стил до модерни апартаменти. От семпли условия, подходящи за ограничен бюджет, до луксозни оферти с многобройни екстри.

Достатъчно е да локализирате населеното място и лесно ще се ориентирате в предлагането и цените.

За кого са подходящи

Има по нещо за всеки в зависимост от конкретния случай и ценовия клас:

  • уикенди и дълги почивки;
  • служебни командировки;
  • студентски квартири;
  • стаи за работници.

Какво е нужно при резервации

Важно е достатъчно време преди пътуването да запазите нужните ви места. Не забравяйте обаче и да попитате за всичко, с което е важно да разполагате по време на нощувката: паркомясто, телевизор, хладилник, кухненски кът, интернет, басейн, отдалеченост от центъра, плажа, университета и т.н. Изяснете изискванията си още преди телефонния разговор и уточнете подробностите. Ако квартирата ще бъде дългосрочна, задължително направете оглед. Ако пък сезонът е натоварен, твърде вероятно е да се наложи да изпратите част от наема като капаро.

Можем ли да се доверим на Bazar.bg

Онлайн резервациите са удобен начин да подсигурите спането си при пътувания с разнообразна цел и продължителност. Офертите са придружени с богат снимков материал, а някои – и с видео.  Така може да добиете отлична представа за условията и атмосферата на мястото. Многобройни уютни къщи и апартаменти очакват своите посетители, туристи и квартиранти. Изберете конкретния град или село, от които се интересувате, и разгледайте нашите обяви. Идеалното място ви очаква!

Обяви за Aпартаменти Обяви за Къщи, вили Обяви за Парцели, земя Обяви за Бизнес имоти Обяви за Гаражи и паркоместа Обяви за Съквартиранти
Обяви за Стаи под наем в гр. София Обяви за Стаи под наем в гр. Варна Обяви за Стаи под наем в гр. Пловдив Обяви за Стаи под наем в гр. Велико Търново Обяви за Стаи под наем в гр. Благоевград Обяви за Стаи под наем в гр. Русе Обяви за Стаи под наем в гр. Шумен Обяви за Стаи под наем в гр. Бургас Обяви за Стаи под наем в гр. Плевен Обяви за Стаи под наем в гр. Стара Загора Обяви за Стаи под наем в к.к. Слънчев бряг Обяви за Стаи под наем в гр. Хасково Обяви за Стаи под наем в гр. Поморие Обяви за Стаи под наем в гр. Свищов Обяви за Стаи под наем в гр. Несебър Обяви за Стаи под наем в гр. Разград Обяви за Стаи под наем в гр. Добрич Обяви за Стаи под наем в м-т Ален мак Обяви за Стаи под наем в гр. Кърджали Обяви за Стаи под наем в гр. Банско Обяви за Стаи под наем в к.к. Св.Св. Константин и Елена Обяви за Стаи под наем в к.к. Златни пясъци Обяви за Стаи под наем в с. Казичене Обяви за Стаи под наем в гр. Монтана Обяви за Стаи под наем в гр. Сливен Обяви за Стаи под наем в гр. Костинброд Обяви за Стаи под наем в гр. Сандански Обяви за Стаи под наем в гр. Габрово Обяви за Стаи под наем в гр. Черноморец Обяви за Стаи под наем в гр. Петрич Обяви за Стаи под наем в гр. Елин Пелин Обяви за Стаи под наем в гр. Перник Обяви за Стаи под наем в гр. Димитровград
Подобни предложения: Кухненски комплекти в плевен , Кухненски модули русе , Кухненски мивки в град бургас