Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/8
Добавена 20 апр, 17:03 ч.
2992 Комплект очила за нощно и дневно шофиране HD Vision
7,50 лв
Състояние: Ново
Тип мпс: Автомобили и джипове
Aксесоар: Други
Описание
Кат. номер: 2992
Комплект очила за нощно и дневно шофиране HD Vision. 2 чифта очила за перфектна видимост на пътя. Очилата за нощно виждане подобряват визуалния комфорт по време на шофиране и допринасят за отчетливото разпознаване на обектите, за перфектна яснота през нощта. Намаляват вероятността от заслепяване, причинено от фарове и улично осветление. Подобряват видимостта при здрач и при лоши атмосферни условия. Прилягат добре, могат да се носят върху диоптрични очила. Комбиниран модел с широки стъкла и с малки отстрани, от жълт акрил. Рамка от пластмаса.
Слънчевите очила значително намаляват отблясъците от слънцето и осигуряват кристално ясно виждане. Може да се ползват при шофиране, на плажа, посещения на спортни събития, навсякъде, където е необходимо, кристално ясно изображение.
Очилата за шофиране са подходящи за всеки човек който шофира или или е често навън. Комплектът очила за нощно и дневно виждане и са подходящи за всички шофьори на коли, камиони, таксиметрови шофьори, колоездачи и други. Перфектен подарък за шофьори!

Размер: универсален
PREMIUM
17482 рейтинг
В Bazar.BG от 04 ноември 2013г.
Последно активен днес в 15:07 ч.
Телефон(и): 0894359444
https://www.svitoshop.top/
гр. Добрич
Добрич
Карта
Преглеждания: 219
Отмени
гр. Добрич
 
Обратно към обявата
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar