Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/17
Добавена 10 мар, 07:55 ч.
3828 Самопочистваща се четка за кучета и котки
10 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
ЦВЯТ

  • СИВ

  • СИН

  • РОЗОВ

Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0876680384 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!


Четката ефективно отстранява кучешката и падащата котешка козина.

Продуктът разполага с бутон, който автоматично и лесно почиства четката.

Зъбците на четката са снабдени със заоблени краища, с мисъл за безопасността на нашите домашни любимци. Водят и до приятно и релаксиращо усещане от масаж на кожата по време на разресване. Това ще даде на вашия домашен любимец красива, лъскава козина.

Самопочистващата се четка със сигурност ще се хареса както на котки, така и на кучета и ще улесни ежедневната им грижа.

Всеки "зъб" от неръждаема стомана е покрит с пластмасов връх, за да се елиминира всеки дискомфорт, а всяка четина е леко наклонена, за да предотврати надраскване на кожата. Четкайте лесно, знаейки, че вашият домашен любимец няма да се нарани. Зъбита на четката са фини огънати нишки, предназначени да проникват дълбоко в козината и наистина могат да подстригват добре подкосъма, без да надраскват кожата на вашия домашен любимец! Използването на този гребен за четка за домашни любимци е добро за предотвратяване на кожни заболявания и за подобряване на кръвообращението и оставя козината на вашите домашни любимци мека и блестяща.



PREMIUM
160 рейтинг
В Bazar.BG от 12 ноември 2020г.
Последно активен вчера в 12:11 ч.
Телефон(и): 0877100215
https://dkshop.bg/
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 240
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar