Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/11
Добавена вчера, 07:28 ч.
3841 Репелент против дъжд за отблъскване на водата от стъклата
12 лв
Състояние: Ново
Тип мпс: Автомобили и джипове
Aксесоар: Екстериорни неметални аксесоари
Описание
РАЗФАСОВКА

  • 100 МЛ С ПУЛВЕРИЗАТОР - 12лв

  • 300 МЛ С ПУЛВЕРИЗАТОР - 17лв

Изпращам с опция за преглед преди да е плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎877100215 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя



HGKJ S2 - е репелент против дъжд, който със сигурност ще се хареса на всеки шофьор, интересуващ се от темата за невидимите чистачки. Действа чрез създаване на трайно и солидно хидрофобно и защитно покритие върху повърхността на предното стъкло, което отблъсква дъжда и мръсотията, като значително увеличава полето на видимост и безопасността при шофиране.

Репелента против дъжд е напълно професионално хидрофобно покритие за стъкла. Благодарение на него стъклото става изключително гладко, а поривът на въздуха лесно отблъсква капки вода, мръсотия и сняг от него. Ефектът на самооттичане на водата от стъклената повърхност се вижда от скорост от 45 км/ч , като колкото по-висока е скоростта или интензивността на валежите, толкова по-ефективен е антидъжд препарата с ефект на невидимата чистачка.

Покритието на стъклото HGKJ S2 не само улеснява шофирането при трудни условия, но и улеснява отстраняването на мръсотия, остатъци от насекоми, а през зимата намалява замръзването на стъклото и отлагането на скреж. Стъкло третирано с репелента против дъжд се размразява много по-лесно и такъв автомобилен прозорец остава чист по-дълго. Друго предимство е, че това професионално покритие удължава живота на перата на чистачките, които работят при по-малко натоварване и се износват по-бавно.


PREMIUM
376 рейтинг
В Bazar.BG от 10 януари 2017г.
Последно активен вчера в 06:11 ч.
Отговаря бързо
Телефон(и): 0877100215
http://dkshop.bg
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 52
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar