Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/1
Добавена 15 апр, 11:27 ч.
Поилки за Птици Вакуумни с Дръжка 6 литра ECO - Арт. №: 115475
10,78 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание

Работно време

от Понеделник до Петък
Поръчки и Въпроси от 09:00 до 17:00 часа тел.0897 97 3955

Поилка с дръжка за птици от здрава пластмаса. Може да се използва за пилета, кокошки, фазани, пуйки и други птици. Може да се използва както на земята, така и висяща. Висококачествена пластмаса. Позволява лесно дозиране на медикаменти и не позволява замърсяване на водата.

Вакуумни поилка е една от най-популярните поилни системи за домашни птици. Лесен за презареждане, може да се постави на дъното или да виси на шнур и е много лесен за използване от пилетата. В допълнение, този вариант е оборудван с допълнителна защита срещу UV радиация. Изборът на материали прави тази поилка много устойчива на замръзване. Тази вакуумни поилка осигурява питейна вода за всички ваши домашни птици без никакви проблеми, както през лятото, така и през зимата.

Предимствата на Вакуумната поилка

Надеждна

Лесен за презареждане

Изключително здрав PP-Copolymer, (почти) нечуплив!

Лесен за окачване

Ясна индикация за капацитет

Прясната питейна вода е жизненоважна за домашните птици. Вакуумни поилка предлага на птиците лесен достъп до прясна питейна вода.

Изработен от изключително здрав PP-Copolymer

Вакуумни поилка е надеждна, издържа на удари и издържа дълго време. Благодарение на UV-защитното свойство, което добавихме към пластмасата, те са също толкова здрави и здрави дори след години на употреба. В допълнение, направихме тази вакуумни поилка от PP-Copolymer , който е многократно по-здрав от нормалния PP . Особено през студена зима нормалният полипропилен има по-голям шанс за счупване и се счупва бързо. За щастие този поилка не се влияе от това и може да понесе удари.

Дъното и цилиндърът са закрепени един към друг с помощта на байонетна връзка. Много здрава заключване, което не може просто да се развие. Пълненето на поилката е много лесно; отключете байонетната ключалка, обърнете поилката с главата надолу, напълнете я с вода и я заключете отново с помощта на байонетната ключалка. Поилката може да се използва както на дъно, така и висяща. Комплектът за окачване се предлага отделно.

вакуумна поилка с дръжка

висококачествена пластмаса

размер: диаметър - 270мм., височина - 270мм.


1 рейтинг
В Bazar.BG от 28 август 2019г.
Последно активен вчера в 10:28 ч.
гр. София
София-град
Карта
Преглеждания: 369
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar