Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/3
Добавена 11 апр, 10:39 ч.
КРЕМОВЕ ,СУХИ СМЕСИ ЗА СЛАДКАРСТВОТО
По договаряне
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание

Качеството, с което се гордеем

Kрем Брюле

Смес от 300 гр.


















Прясно мляко и 500 гр. Течна сметана се


















загряват до 80°С. Добавят се 150 гр. Крем „Брюле” и при непрекъснато


















бъркане сместа се оставя да ври 3-4 минути докато кремът се хомогенизира.


















Изсипва се в термоустойчиви чаши и се оставя в хладилник за 2 часа. Поръсва се


















с кафява захар или пудра захар и се запича докато захарта се карамелизира.

Крем Тирамису

Студен крем с


















наситен специфичен аромат и вкус за производство на италиански сладкиш Тирамису


















както и за торти и пасти. Разбива се със студена вода и течна сметана в


















съотношение 1:1:4. Получава се гладък крем с гланц. Гарнира се с какао на прах

Крем Бавария

Сметанов крем


















подходящ за приготвяне на торти, пълнеж на еклери и директна консумация.

Разбива се със


















студена вода в съотношение 1:2. По желание може да се добави 0,5 л. течна


















сметана за получаване на по-маслен и по-обемен крем.

Предимства на


















кремовете VIVA:

- Разбиват се във


















вода, мляко или течна сметана; -


















Стабилни на замразяване и размразяване; - Толеранс на температурата на течността, в която разбиваме: от 5 –


















25°C; - Фина структура; - Висок рандеман; - Стабилност; - Леки и кремави.

МУСОВЕ

Шоколадов,


















Ванилов: прилагат се горните съотношения и начин на приготовление.

При разбиване


















увеличават обема си значително, което ги прави особено подходящи за продажба на


















обем. Разбиват се с миксер на висока скорост. Може да се използва вода в


















съотношение 1:2, прясно мляко в съотношение 1:3 или вода и течна сметана в


















съотношение 1:2:1.

Фирма Дерек ООД

е основана през


















1991г. в Благоевград с дейност внос, производство и търговия на хранителни


















продукти. През 1994г. Дерек ООД е първата българска фирма, която започва


















производство на сухи смеси за кремове и сладоледи както в малки, така и в


















килограмови опаковки. Рецептите за тях са разработени във водещи лаборатории в


















Германия и същевременно са съобразени с българския вкус.



В Bazar.BG от 25 януари 2023г.
Последно активен 24 април в 14:44 ч.
Еленово 1
гр. Благоевград
Карта
Преглеждания: 447
Отмени
гр. Благоевград, Еленово 1
 
Още подобни обяви от Еленово 1, гр. Благоевград
Обратно към обявата
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar