Зареждане...

Бизнес, Машини, Инструменти

Оценка 4.5 от 984 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 93 823 обяви
TOP обява
40 лв
гр. Пловдив, Остромила
209 лв
гр. Варна, Западна промишлена зона
80 лв
199 лв
гр. Пловдив, Беломорски
125 000 лв
гр. Благоевград
24 500 лв
гр. Лясковец, Велико Търново
1 500 лв
39 лв
60 лв
гр. Мездра, Враца
TOP обява
0,25 лв
5 лв
гр. София, Левски Г
13 500 лв
гр. София, Бенковски

Бизнес машини и оборудване

Ако търсите техника и оборудване за нуждите на вашия бизнес, bazar.bg предлага както нови, така и употребявани машини. Можете да избирате измежду много широко разнообразие от продукти на най-различни производители, а цените варират значително, но все пак са винаги много атрактивни.   

Защо да пазаруваме от Bazar.bg

Пазаруването по интернет си има своите неизброими предимства. Ако изберете Bazar.bg, вие ще имате възможност да се възползвате от следното:

  • Огромен избор;
  • Нови и употребявани машини;
  • Ниски цени;
  • Високо качество;
  • Сигурност при пазаруване;

Кои машини се препоръчват за успешен бизнес

Основната дилема е дали да се заложи на нова техника или да се използват употребявани машини. И двете решения могат да са както крачка към успешния бизнес, така и разход, който може да провали начинанието ви.

Какво да гледаме при избор на употребявана машина

Закупуването на употребявано оборудване може да бъде сериозна икономия на средства, които след това да се влеят във вашия бизнес. Това, обаче, крие и някои рискове.

Винаги обръщайте внимание на възрастта на машината, на това колко и как е употребявана, каква марка е и ако се наложи ремонт - той лесно ли ще може да се направи и намират ли се резервни части.

Търговско оборудване Хотелско и ресторантьорско оборудване Фризьорско и козметично оборудване Индустриална авто техника Медицинско оборудване Селскостопанска авто техника Инструменти Машини и промишлено оборудване Офис обзавеждане и материали
Обяви за Бизнес, Машини, Инструменти в гр. София Обяви за Бизнес, Машини, Инструменти в гр. Пловдив Обяви за Бизнес, Машини, Инструменти в гр. Варна Обяви за Бизнес, Машини, Инструменти в гр. Велико Търново Обяви за Бизнес, Машини, Инструменти в гр. Хасково Обяви за Бизнес, Машини, Инструменти в гр. Стара Загора Обяви за Бизнес, Машини, Инструменти в гр. Русе Обяви за Бизнес, Машини, Инструменти в гр. Бургас Обяви за Бизнес, Машини, Инструменти в гр. Пазарджик Обяви за Бизнес, Машини, Инструменти в гр. Самоков Обяви за Бизнес, Машини, Инструменти в гр. Плевен Обяви за Бизнес, Машини, Инструменти в гр. Шумен Обяви за Бизнес, Машини, Инструменти в гр. Видин Обяви за Бизнес, Машини, Инструменти в гр. Добрич Обяви за Бизнес, Машини, Инструменти в гр. Сливен Обяви за Бизнес, Машини, Инструменти в гр. Габрово Обяви за Бизнес, Машини, Инструменти в гр. Перник Обяви за Бизнес, Машини, Инструменти в гр. Асеновград Обяви за Бизнес, Машини, Инструменти в гр. Димитровград Обяви за Бизнес, Машини, Инструменти в гр. Благоевград Обяви за Бизнес, Машини, Инструменти в гр. Монтана Обяви за Бизнес, Машини, Инструменти в гр. Враца Обяви за Бизнес, Машини, Инструменти в гр. Ямбол Обяви за Бизнес, Машини, Инструменти в гр. Кърджали Обяви за Бизнес, Машини, Инструменти в гр. Търговище Обяви за Бизнес, Машини, Инструменти в гр. Червен бряг Обяви за Бизнес, Машини, Инструменти в гр. Разград Обяви за Бизнес, Машини, Инструменти в гр. Силистра Обяви за Бизнес, Машини, Инструменти в гр. Горна Оряховица Обяви за Бизнес, Машини, Инструменти в гр. Ловеч Обяви за Бизнес, Машини, Инструменти в гр. Кюстендил Обяви за Бизнес, Машини, Инструменти в гр. Казанлък Обяви за Бизнес, Машини, Инструменти в гр. Смолян Обяви за Бизнес, Машини, Инструменти в гр. Свищов Обяви за Бизнес, Машини, Инструменти в гр. Севлиево Обяви за Бизнес, Машини, Инструменти в с. Труд
Подобни предложения: Овали маси русе , Употребявано кухненско обзавеждане , Кухни втора ръка загора