Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/7
Добавена 11 апр, 22:21 ч.
преносим въздушен компресор, 150PSI безжична въздушна помпа
60 лв
Състояние: Ново
Тип мпс: Автомобили и джипове
Aксесоар: Други
Описание
Компактен и мощен: електрическата въздушна помпа с батерия с голям капацитет от 5000 mAh е лека, но максималното въздушно налягане е до 150 PSI/10,34 бара, което може бързо да надуе гумите. Напомпването на автомобилната гума от 2,0 до 2,5 бара (гуми 185/60/R15) отнема само 2 минути, а от 0 до 2,5 бара - 7 минути. Големият вентилационен дизайн на гърба на продукта предотвратява прегряване и е мощно решение за вашите ежедневни нужди от надуване.
Автоматично надуване/спиране: Тази помпа за въздушен компресор има вградена клетка, която може автоматично да измерва налягането на въздуха, така че можете веднага да разберете налягането в гумите, като просто я свържете към маркуча за въздух, докато захранването е включено. Когато се достигне зададеното въздушно налягане, автомобилният въздушен компресор автоматично спира да се пълни, така че няма нужда да се притеснявате от препълване.
Четири интелигентни режима: Четирите интелигентни режима на акумулаторната помпа за гуми ви позволяват да инжектирате въздух в множество неща с едно докосване, вместо неприятната работа по напомпване, извършвана преди с въздушен компресор. Просто натиснете бутона "R", за да изберете режими за кола, шосеен велосипед/мотор, мотоциклет и топка.
Голям екран с LED светлина: Преносимата автомобилна въздушна помпа е оборудвана с голям цифров екран, който е по-ясен, по-ярък и по-удобен за работа. Оборудван е с LED осветление, което ви позволява да работите, като осветява ръцете ви дори при внезапна поддръжка през нощта. Когато вашият телефон или Bluetooth слушалки не са включени, цифровата въздушна помпа може да извърши аварийно зареждане.
PREMIUM
747 рейтинг
В Bazar.BG от 12 април 2016г.
Последно активен днес в 08:28 ч.
Доставя с отстъпка

Отговаря бързо
Телефон(и): 0899598412
https://zaykov.com
Център
гр. Пловдив
Карта
Преглеждания: 154
Отмени
гр. Пловдив, Център
 
Още подобни обяви от Център, гр. Пловдив
Обратно към обявата
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar