Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/17
Добавена 12 апр, 19:56 ч.
ORIENT KING DIVER 21 JEWELS JAPAN Y24904-177 Стар РЯДЪК ВИНТИДЖ Модел ОРИЕНТ Автоматик Автомат 37958
465 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Използвано
Вид: Стари часовници и бижута
Описание
Колекционерско попадение; абсолютна рядкост, особено за България! Един класически винтидж висок клас модел японски механичен самонавиващ се часовник ОРИЕНТ АВТОМАТИК , произведен в Япония през 60-те години на миналия век. 100% ОРИГИНАЛЕН!!! Тегло: 68,66 грама /Заедно с 2-те остатъчни звена от верижката разбира се!/. Състоянието му външно е очевидно много добро, със съвсем леки повъхностни драскотинки на стъклото /също оригиналното му!/, които са видими на някои от снимките единствено, защото е снимано със светкавица отблизо и с увеличение - иначе не личат въобще. Касата и капакът са също много запазени, според снимките - те го ОНАГЛЕДЯВАТ! Липсва секундната стрелка! Ремонтоарът превърта и сверява наличните минутна и часова стрелка безпроблемно; вътрешният безел също може да се върти. Циферблат без забележки. МЕХАНИЗМЪТ се нуждае от ремонт/профилактика, тъй като при разклащане явно навива, понеже минутната стрелка се премести с 2-3 минути, после пак спира, което показва, че балансът и навиващият механизъм са здрави и като цяло функциониращи. Датата не съм сигурен дали превърта, аз не успях. Не съм го отварял, тъй като нямам нужния инструмент, а и не съм специалист - изпращам го по Еконт с Опция - Преглед и Тест, ПРЕДИ да платиш! Цената съотвено е СЪОБРАЗЕНА с ОПИСАНИТЕ по-горе забележки! Имам НАД 24000 обяви - За ВСЕКИ по НЕЩО...!
За повече ИНФО разгледайте, като си го копи-пейстнете, ТОЗИ ЛИНК: https://www.chrono24.com/orient/orient-king-diver-vintage--id21340841.htm#gref

PREMIUM
2875 рейтинг
В Bazar.BG от 12 септември 2018г.
Последно активен днес в 15:41 ч.
Доставя с отстъпка

Отговаря бързо
Телефон(и): 0888663330
Славейков
гр. Бургас
Карта
Преглеждания: 367
Отмени
гр. Бургас, Славейков
 
Още подобни обяви от Славейков, гр. Бургас
Обратно към обявата
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar