Зареждане...

Колекции

Оценка 4.5 от 194 гласа.
Намерихме 21 800 обяви
10 лв
гр. София, Захарна фабрика
5 лв
гр. София, Захарна фабрика
22,99 лв
26,99 лв
15 лв
гр. София, Захарна фабрика
20 лв
50 лв
гр. София, Захарна фабрика
40 лв
гр. Велико Търново
30 лв
гр. София, Захарна фабрика
50 лв
30 лв

Вие сте страстен колекционер, който обича да прекарва времето в търсене на интересни предмети, свързани с конкретна Ваша страст? Какво колекционирате? В нашия специализиран раздел Ви очакват интересни находки!

Защо хората събират такива предмети

Колекционерството е увлекателно хоби, което помага на запалените по него да избягат от стреса на всекидневието и да намерят приятен отдушник. То увлича малки и големи и предлага изключително широко поле за действие.

Различните хора по света правят колекции на практика от всичко: от фигурки играчки, през декоративни елементи, предмети от бита…

Как Bazar.bg помага на потребителите

Колекционерската страст е колкото интересно, толкова понякога и скъпо занимание. Да откриеш подходящи екземпляри за колекцията е вълнуващо, но цената им невинаги е изгодна.

Онлайн в Базар.бг обаче имате възможност да купите ценни попълнения за колекцията си изгодно. При нас ви очакват ценни нови и втора ръка предмети от най-разнообразни области:

  • часовници;
  • пари (монети и банкноти);
  • значки;
  • порцеланови фигурки;
  • медали;
  • марки;
  • порцеланови съдове;
  • етнографски предмети;
  • флагчета и др.

Какви детски колекции ще откриете

Сред нашите обяви Ви очакват кукли - от плат и порцеланови. Може да попълните сбирката на детето си с фигурки на супер герои: Батман, Супермен, Спайдърмен. Много богат е и разделът ни с колички: спортни колекционерски, макети на реални модели, за сглобяване и др. Ще откриете още разнообразни къщички.

Обяви за Книги, канцеларски материали Обяви за Спортни стоки Обяви за Филми Обяви за Музикални инструменти Обяви за Музика Обяви за Оръжия, лов и риболов Обяви за Колекционерски Обяви за Къмпинг оборудване Обяви за Забавни игри Обяви за Билети и Събития Обяви за Електронни цигари и наргилета Обяви за Храна, добавки и напитки
Обяви за Колекции в гр. София Обяви за Колекции в гр. Бургас Обяви за Колекции в гр. Варна Обяви за Колекции в гр. Видин Обяви за Колекции в гр. Пловдив Обяви за Колекции в гр. Перник Обяви за Колекции в гр. Търговище Обяви за Колекции в гр. Стара Загора Обяви за Колекции в гр. Русе Обяви за Колекции в гр. Шумен Обяви за Колекции в гр. Плевен Обяви за Колекции в гр. Сливен Обяви за Колекции в гр. Кърджали Обяви за Колекции в гр. Пазарджик Обяви за Колекции в гр. Велико Търново Обяви за Колекции в гр. Ловеч Обяви за Колекции в гр. Силистра Обяви за Колекции в гр. Асеновград Обяви за Колекции в гр. Враца Обяви за Колекции в гр. Разград Обяви за Колекции в гр. Свищов Обяви за Колекции в гр. Хасково Обяви за Колекции в гр. Козлодуй Обяви за Колекции в гр. Велинград Обяви за Колекции в гр. Казанлък Обяви за Колекции в гр. Добрич Обяви за Колекции в гр. Дупница Обяви за Колекции в гр. Габрово Обяви за Колекции в гр. Бяла Обяви за Колекции в гр. Монтана Обяви за Колекции в гр. Благоевград Обяви за Колекции в гр. Кюстендил Обяви за Колекции в гр. Павликени Обяви за Колекции в гр. Димитровград Обяви за Колекции в гр. Ихтиман Обяви за Колекции в с. Владая
Подобни предложения: Картини за дома от русе , Евтини картини на художници в карлово , Втора ръка Картини