Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/11
Добавена 10 апр, 18:35 ч.
ГЪБИ ЗА ПОЛИРАНЕ НА ФАРОВЕ И КАРОСЕРИЯ НА КОЛА 5БР. - 254786
15 лв
Състояние: Ново
Тип мпс: Автомобили и джипове
Aксесоар: Консумативи
Описание
Комплект гъби за полиране на фарове и каросерия на кола, 5 броя
254786
Комплект от 5 броя гъби различни цветове | Професионално полиране на автомобил | Супер еластични | Машинно и ръчно полиране
Комплектът включва 5 различни гъби за полиране в различни цветове. Те се използват основно за полиране на автомобили. Гъбите имат фина пореста основа и са супер еластични. В задната си част имат основа, чрез която могат да се закрепват за накрайник, които е подходящ за полиране с винтоверт или бормашина. Ширината на всяка гъба е 12,5 см., а дебелината 3 см.

Високо качество.

Използват се за много кратна употреба и се пере лесно и бързо, без необходимост от специални препарати. Използват се за всички видове лакови бои, полиране и запечатване. Най-голямото предимство на тези подложки за полиране е да фиксират полиращата смет върху повърхността.

Технология на производство:

Мека и фина изработка, която не уврежда повърхността, могат да се перат и спестяват време и пари. Те са изключително леки и лесни за поставяне върху бормашина и винтоверт. Направени са от мека пяна с отворени клетки, която подобрява въздушния поток. Не разпадат под голям натиск или висока температура.

Употреба:

Гъбите могат да се използват за закрепване на бормашина, машина за полиране, ротационна машина за полиране, пневматична машина за полиране, орбитална шлайф машина и други машини за полиране.

Гъбите са в 5 различни цвята, всеки цвят определя неговата употреба.

Оранжев:

Средно тежка гъба, твърда от пяна с висока плътност , която е идеална за отстраняване на леки драскотини и дефекти по каросерията на автомобила.

Черна:

Супер фина структура, която се използва за довършителни работи.

Синя:

Супер лека гъба за полиране, която осигурява фино полиране за използване с ултра фини лакове и леки почистващи препарати за различните повърхности.

Жълта:

Тежка гъба за полиране, предназначена за нанасяне на смеси или полиращи средства за премахване на окисление и драскотини по автомобила. Жълтата гъба е най-агресивната от всички 5 модела и трябва да се използва само върху окислени и по-стари повърхности.

Бяла:

Гъбата е за полиране , използва се след оранжевата гъба. Тя се използва за полиране на фарове, хром и неръждаема стомана. Достатъчно е твърда, за да премахне наслоявания по елементите.

Опаковка: 5 броя

Цветове: оранжева, черна, жълта, бяла, синя.
PREMIUM
В Bazar.BG от 05 април 2013г.
Последно активен вчера в 16:28 ч.
Телефон(и): 359878790972
http://automotomix.com
Модерно предградие
гр. София
Карта
Преглеждания: 57
Отмени
гр. София, Модерно предградие
 
Още подобни обяви от Модерно предградие, гр. София
Обратно към обявата
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar