Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/2
Добавена 20 апр, 16:39 ч.
2022 Britania - Ascension Island - £5 - NGC PF70 - Сребърна Възпоменателна Монета
489 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Вид: Монети
Описание

Представяме ви изключителна сребърна монета от 2021 година, посветена на Britannia (Britt Minerva) от Ascension Island, с номинал £5 и оценка PF70 от Numismatic Guaranty Corporation (NGC). Тази прекрасна 1 унция сребърна монета е израз на величието и богатата история, свързана с образа на Britannia, символ на сила и издръжливост.

Ключови Характеристики:

  • Перфектен Грейд: С оценка PF70 от NGC, тази монета представлява върха на нумизматичното майсторство, без никакви следи.
  • Богата История: Britannia (Britt Minerva) е символ, зареден с историческо и културно значение, представяйки сила и непоколебимост.
  • Изключителен Дизайн: Всеки детайл на монетата е изработен с изключително внимание, като подчертава красотата и символизма на Britannia.
  • Ценен Състав: Изработна от 1 унция .999 чисто сребро, тази монета съчетава естетическа красота с материална стойност.

Защо да Инвестирате в Тази Монета?

  • Инвестиционен Потенциал: Благодарение на своята рядкост и перфектна оценка, тази монета е прекрасна инвестиция, която може да увеличи стойността си с времето.
  • Културно и Историческо Значение: Монетата носи със себе си дълбоки културни и исторически послания, които я правят значима и уникална.
  • Естетическа Привлекателност: С невероятния си дизайн и безупречно качество, тя е истински шедьовър във всяка колекция.
  • Ограничена Наличност: Като част от ограничено издание, тази монета е ценна за колекционери и любители на редки и значими монети.

Добавете 2021 Ascension Island - Britannia (Britt Minerva) £5 - NGC PF70 - 1 oz Сребърна Монета към вашата колекция днес и станете притежател на парче от историята, пресъздаващо величието и традициите на Ascension Island.

1 рейтинг
В Bazar.BG от 08 януари 2024г.
Последно активен 30 април в 15:51 ч.
гр. Сливен
Сливен
Карта
Преглеждания: 43
Отмени
гр. Сливен
 
Обратно към обявата
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar