Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/3
Добавена 20 апр, 16:38 ч.
1996-S Community Service S$1 - NGC PF 70 - САЩ Сребърна Възпоменателна Монета Долар
219 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Вид: Монети
Описание

Представяме сребърен възпоменателен долар 1996-S Community Service S$1, оценен с перфектен PF 70 от Numismatic Guaranty Corporation (NGC). Тази монета е почит към духа на доброволчеството и обществената служба, които са оформили и укрепили Съединените щати. Чукната в монетния двор в Сан Франциско, тази монета е задължителна за колекционерите, които искат да почетат неоценените герои на общностите в цялата нация.

Ключови Характеристики:

  • Перфектен Грейд: Монетата е оценена с PF 70 от NGC, което гарантира, че е в перфектно състояние без следи от производство. Този грейд е свидетелство за безупречното състояние на монетата, увеличавайки нейната привлекателност сред колекционерите.

  • Отбелязване на Доброволчеството: Комеморативният сребърен долар за Националната Обществена Служба от 1996 година е чукан и в необращаеми, и в пробни версии. Този конкретен долар отбелязва безбройните индивиди, които посвещават времето и усилията си за подобряване на своите общности чрез служба. Издаването на монетата е почит към траен дух на американското доброволчество.

  • Отличителен Дизайн и Тираж: Сребърният долар 1996-S е част от серията съвременни комеморативни монети, чукани от 1982 година до днес. Този конкретен вид отбелязва Националната Обществена Служба, с дизайни, които въплъщават духа на приноса и подкрепата на общността. С тираж от само 101,453 пробни версии, тази монета е толкова ексклузивна, колкото е и значима.

  • Метален Състав: Изработена от 90% сребро и 10% мед, тази монета не само носи историческа и културна стойност, но също така притежава вътрешна стойност в своето съдържание на скъпоценен метал. Висшият състав и перфектният грейд я правят търсена стока за колекционери и инвеститори.

Защо да Инвестирате в Тази Монета?

  • Символ на Служба и Посвещение: Тази монета представлява безбройните неоценени герои, които допринасят за своите общности чрез служба. Това е парче, което не само добавя парична стойност към вашата колекция, но също така носи дълбок, значим смисъл.
  • Безупречно Състояние и Рядкост: С нейния грейд PF 70, тази монета е рядка находка, предлагайки както естетическа красота, така и колекционерски интерес. Нейното перфектно състояние и ограничен тираж я правят привлекателен предмет за колекционерите, търсещи най-високо качество.
  • Образователна и Историческа Стойност: Притежаването на тази монета е напомняне за въздействието, което всеки индивид може да има чрез служба. Тя служи не само като колекционерска част, но и като образователен елемент, който вдъхновява за продължаващо участие в общността.
  • Инвестиционен Потенциал: Като високо оценена комеморативна монета със значителна историческа релевантност и направена от скъпоценни метали, тя притежава потенциал за оценка с времето, правейки я ценно допълнение към всеки инвестиционен портфейл.

Добавете монетата 1996-S Community Service S$1 NGC PF 70 USA към вашата колекция днес и притежавайте парче, което отбелязва духа на доброволчеството и обществената служба. Независимо дали сте опитен нумизмат, любител на историята или някой, който цени въздействието на обществената работа, тази монета е престижно придобиване, което ще бъде съкровище за години напред.

1 рейтинг
В Bazar.BG от 08 януари 2024г.
Последно активен 30 април в 15:51 ч.
гр. Сливен
Сливен
Карта
Преглеждания: 28
Отмени
гр. Сливен
 
Обратно към обявата
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar