Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/3
Добавена 20 апр, 16:38 ч.
2011-P United States Army S$1 - NGC PF 70 - САЩ Сребърна Възпоменателна Монета Долар
219 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Вид: Монети
Описание

Представяме комеморативния сребърен долар 2011-P U.S. Army S$1, оценен с перфектен грейд от PF 70 от Numismatic Guaranty Corporation (NGC). Тази монета е почит към смелите мъже и жени, които са служили в армията на Съединените щати през нейните 236 години история. Това не е просто монета; това е символ на ангажимент, смелост и траен дух на американския воин.

Ключови Характеристики:

  • Перфектен Пробен Грейд: Монетата е оценена с PF 70 от NGC, което гарантира, че е в перфектно състояние без следи от производство. Тази оценка отразява безупречното състояние и високото качество на монетата, правейки я търсена колекционерска част за нумизмати и военни ентусиасти.

  • Богата Историческа Значимост: Армията на Съединените щати е една от най-исторически значимите и уважавани военни институции в света. Тази монета отдава почит на мъжете и жените, които са служили през цялата история на армията, отбелязвайки тяхната посветеност на защитата на свободата и службата на тяхната страна.

  • Изключителен Дизайн: Монетата е проектирана от Ричард Мастърс и Сюзън Гамбъл, с включени сложни детайли, които отразяват честта и храбростта на американската армия. Лицевата и обратната страна показват елементи, символизиращи ангажимента и жертвите на военнослужещите.

  • Метален Състав и Тираж: Чукната в монетния двор във Филаделфия, тази комеморативна монета е направена от 90% сребро и 10% мед, с тегло 26.73 грама и диаметър 38.10 милиметра. Нейното съдържание на сребро добавя не само вътрешна стойност, но също така я прави търсена част за колекционери и инвеститори. С общ тираж от само 31,320, тази монета е ексклузивна и желана.

Защо да Инвестирате в Тази Монета?

  • Символ на Американската Храброст: Притежаването на тази монета е като държане на парче от американската военна история. Тя представлява силата, смелостта и посветеността на американската армия и нейните военнослужещи.
  • Безупречно Състояние и Рядкост: С грейда си от PF 70, тази монета е рядка находка, предлагайки както естетическа красота, така и колекционерски интерес. Нейното перфектно състояние и ограничен тираж я правят привлекателен предмет за колекционерите, търсещи най-високо качество.
  • Образователна и Вдъхновяваща Стойност: Издаването и дизайнът на монетата служат не само като колекционерска част, но също така като образователен инструмент, напомняйки ни за значението на военната служба и жертвите на тези, които служат.
  • Инвестиционен Потенциал: Като високо оценена комеморативна монета със значителна историческа релевантност и направена от скъпоценни метали, тя притежава потенциал за оценка с времето, правейки я ценно допълнение към всеки инвестиционен портфейл.

Отпразнувайте духа на американската армия и притежавайте парче от нумизматичното съвършенство с комеморативния сребърен долар 2011-P U.S. Army S$1 NGC PF 70 USA. Независимо дали сте опитен нумизмат, военен историк или инвеститор в колекционерски стоки, тази монета е престижно допълнение, което ще бъде централна част във всяка колекция, символизираща честта и ангажимента на американската армия.
1 рейтинг
В Bazar.BG от 08 януари 2024г.
Последно активен 30 април в 15:51 ч.
гр. Сливен
Сливен
Карта
Преглеждания: 46
Отмени
гр. Сливен
 
Обратно към обявата
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar