Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/3
Добавена 24 апр, 14:04 ч.
Нагревателна затопляща плоча за Пилета 30 х 30 см., 22 W - Comfort, Арт. №: 11598
94,85 лв
Доставка: Лично предаване; Купувача
Състояние: Ново
Описание
Работно време
от Понеделник до Петък
Поръчки и Въпроси от 09:00 до 17:00 часа

Малките пиленца растат бързо. Младите пиленца изискват повече топлина от по-възрастните. Комфортната нагревателна плоча взема предвид това с регулируемите си по височина крака. Тази гарантирана перфектна температура създава щастливи и топли пилета. Независимо дали току що са се излюпили или са на няколко седмици.

Предимства на нагревателна плоча Comfort

Естествена кокошка топлина , пилетата търсят топлина, когато имат нужда от нея

Гарантирана перфектна температура за всички пилета благодарение на регулируемите по височина крака

Изключително ниска консумация на енергия: нагревателната плоча Comfort е до 5 пъти по-енергийно ефективна от традиционната нагревателна крушка

Двойна безопасност благодарение на предпазителите за температура и съпротивление

LED светлинен индикатор , който показва дали нагревателната плоча е включена

По-дълъг живот благодарение на здравата и издръжлива ABS пластмаса

Защо да изберете нагревателна плоча?

В природата пилетата седят под перата на кокошките. Въпреки това, много хоби развъдчици използват инкубатори . Веднага след като тези яйца се излюпят, пиленцата ще имат нужда от нещо различно, за да ги затоплят. Идеално решение, тъй като пиленцата ще се позиционират под плочата винаги, когато имат нужда от топлина. Точно както в природата. В известен смисъл нагревателната плоча е идеалният заместител на кокошката. Пилетата бързо ще свикнат с много по-студената непосредствена близост до нагревателната плоча. В сравнение с по-традиционната нагревателна крушка, това ще ги накара да се приспособят много по-бързо. По-бързото приспособяване се равнява на по-бърз растеж на перата и следователно по-добра защита от студ. Всичко това осигурява силни и здрави пилета и прави Comfort Heating Plate идеалният заместител на кокошката майка.

Пилетата ще използват нагревателната плоча приблизително от 4 до 8 седмици, в зависимост от външната температура, както и от вида.

По-дълъг живот, по-безопасен за използване и по-ниски разходи за енергия

Традиционният източник на изкуствено отопление за пилетата е добре познатата нагревателна крушка. Въпреки че има някои големи предимства, по-високите разходи за енергия и ограничената надеждност са недостатък. Уязвимостта на лампата към удари и пръски вода, че теоретичният живот от 3000-5000 часа е значително по-кратък в реалния живот.

В много случаи нагревателната плоча се оказва най-добрата алтернатива. Той ще издържи до 10 години с лекота, безопасен е за използване, надежден и консумира много малко енергия. Поради висококачествената PIR-изолация от горната страна на плочата, генерираната топлина ще тече само към пилетата в долната част на нагревателната плоча. В сравнение с нагревателната крушка, разликата в консумацията на енергия е толкова голяма, че покупната цена на нагревателната плоча може да бъде спечелена обратно за 8 до 20 седмици. Наистина много добра инвестиция!

В НИК СИСТЕМС вярваме в силата на иновативните идеи, съчетани с богатия ни опит в отглеждането на птици. Ето защо всички наши продукти имат своя собствена история и са направени с грижа. С тази визия нашите продуктови инженери разработиха лесна за управление система за регулиране на височината, подходяща за много видове домашни птици. Гарантиране на перфектната температура от началото до края. Ние произвеждаме комфортните нагревателни плочи само с най-добрите материали и в по-голямата си част от устойчива на форма и удар ABS-пластмаса, формована в нашата собствена високотехнологична фабрика за леене под налягане на пластмаса. Без рециклирано качество, а само първокласни материали. По време на цялата производствена верига е гарантирано най-високото качество на нашите продукти. Готови да направят живота на хората с домашни птици малко по-лесен по целия свят.

Нагревателната плоча Comfort е идеалното решение за всички, които искат да отглеждат пилета. Лесен за използване, изключително безопасен и енергоспестяващ. Други варианти от тази серия предлагат достатъчно място за още повече пилета.

Ние персонализираме вашата марка

Със сърце за животните и страст към разработването на продукти помага на милиони хора по света да се грижат за своите животни. Хора като теб и мен, които искат да дадат на животните си само най-доброто от най-доброто. Ето защо ние сами разработваме и произвеждаме нашите продукти. Защото знаем колко е важно нещата да работят добре. И правете точно това, дори след интензивна употреба.

Добрите продукти помагат на хората, които се грижат за животните си. Когато тези продукти отговарят на вашата марка, това е още по-добре.

- тази конкретна версия е подходяща за максимум 20-25 пилета

- захранващо напрежение - 220-240V, 50Hz

- мощност - 22W

- размери 30 х 30 см.


1 рейтинг
В Bazar.BG от 28 август 2019г.
Последно активен вчера в 11:04 ч.
гр. Божурище
София област
Карта
Преглеждания: 125
Отмени
гр. Божурище, София област
 
Обратно към обявата
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar