Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
Неактивна обява
Добавена 20 апр, 14:04 ч.
vidaXL Котешко дърво със сизален стълб, естествен цвят, върба(SKU:170729
471 лв
Доставка Продавача
Състояние Ново
Описание
Описание

С това ръчно изработено котешко дърво вашите котки могат да драскат, да се разполагат нависоко, да се катерят и почиват до насита. Благодарение на своя симпатичен и компактен дизайн, това котешко дърво ще се впише перфектно във всеки интериор.

Котешкото дърво за драскане също така ще даде възможност на вашите малки приятели да се разтягат и упражняват, особено в студените зимни месеци, когато са затворени вкъщи. Стълбовете за драскане са обвити в сизалено въже, което е изключително комфортно и удобно за острене на ноктите на вашия домашен любимец. В допълнение, нашето котешко дърво е проектирано с 5 удобни върбови кошници, за да може вашата котка да подремне или да се отпусне. Освен това то се отличава с възглавници, които могат да се изваждат, осигуряващи комфорта на вашата котка.

Това котешко дърво от истинска дървесина е лесно за сглобяване и поддръжка.

Спецификации
  • Цвят: Естествен
  • Материал: Върба + мек плюш + сизалено въже
  • Височина на котешкото дърво: 172 см
  • Размери на основата: 60 x 40 см (Д x Ш)
  • С 5 кошници и възглавници, които могат да се изваждат
  • EAN:8718475731252
  • SKU:170729
Изненадваща отстъпка за вас! Използвайте кода на купона BazarBG при плащане, за да получите допълнителна отстъпка от 10%. Кодът е валиден само за продукти с марката vidaXL в уеб магазина без минимална стойност на поръчката. Приятно пазаруване!
Преглеждания: 46
Обявата не е активна
Намери други обяви в Стоки за животни -> За котки в гр. София