Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/2
Добавена 30 апр, 15:51 ч.
2023 King Arthur - 1oz £2 - NGC PF70 - Сребърна Монета - Серия Митове и Легенди
309 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Вид: Монети
Описание

Отправете се на легендарно пътешествие с монетата 2023 GB King Arthur 1oz £2 Silver, най-новото допълнение към престижната серия "Митове и Легенди". С грейд PF 70 Ultra Cameo от Numismatic Guaranty Corporation (NGC), тази монета е безупречно представяне на нумизматичното изкуство, отдавайки почит на един от най-иконичните образи във фолклора.

Основни Характеристики:

  • Връхна Съвършеност: Постигайки крайния грейд PF 70 Ultra Cameo от NGC, тази монета демонстрира непревзойдено качество и блясък, правейки я ценен актив за всеки колекционер.
  • Легендарна Тема: Част от серията "Митове и Легенди", тази монета отдава почит на Крал Артур, символ на смелост, рицарство и търсенето на Светия Граал. Дизайнът улавя същността на артуровите легенди, съживявайки вечните разкази за Камелот.
  • Изтънчено Майсторство: Представяйки поразително изображение на Крал Артур с меча Екскалибур в ръка на фона на Камелот, дизайнът на монетата е шедьовър на детайла и символизма, отразяващ богатата наратива на артуровата легенда.
  • Фина Сребърна Съставка: Чукана в 1 унция от .999 фино сребро, тази монета не само носи значителна историческа и културна стойност, но също така притежава вътрешна ценност, правейки я отлично допълнение към всяко инвестиционно портфолио или колекция.
  • Ограничено Издание: Като част от ограничена серия, отбелязваща митове и легенди, тази монета е много търсена, с нейното обозначение First Releases, което гарантира ранното ѝ разпространение и увеличена колекционерска стойност.

Защо да Инвестирате в Тази Монета?

  • Иконичен Образ: Крал Артур остава един от най-почитаните и загадъчни фигури в литературата и историята. Притежаването на тази монета е като притежаване на парче от легендата, привлекателно за колекционери и ентусиасти на фолклора.
  • Непревзойдено Качество: С нейния грейд PF 70 Ultra Cameo, тази монета стои на върха на колекционерското съвършенство, обещавайки и естетическа красота, и нумизматична стойност.
  • Културно Наследство: Серията "Митове и Легенди" разпалва въображението и отбелязва истории, които са оформили културите. Тази монета предлага уникален начин да се свържете с богатото минало на Британия и легендарните герои.
  • Инвестиционен Потенциал: Комбинацията от фино сребро, перфектен грейд и вечното привличане на Крал Артур увеличава потенциала на тази монета за оценка, правейки я умна избор за проницателни колекционери и инвеститори

Не пропускайте възможността да притежавате парче от легендата с монетата 2023 GB King Arthur 1oz £2 Silver - NGC PF 70 Ultra Cameo от серията "Митове и Легенди". Добавете този изключителен екземпляр към вашата колекция днес и отпразнувайте духа на приключението и разказите, които са преминали през времето.
1 рейтинг
В Bazar.BG от 08 януари 2024г.
Последно активен 30 април в 15:51 ч.
гр. Сливен
Сливен
Карта
Преглеждания: 44
Отмени
гр. Сливен
 
Обратно към обявата
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar